Nederlandse ontwerper maakt concept iPhone 8

Nederlandse ontwerper maakt concept iPhone 8

De iPhone 8 komt mogelijk in september uit en inmiddels is goed duidelijk dat de geruchtenmachine op stoom is. De Nederlandse ontwerper Martin Hajek heeft een concept gemaakt van hoe de nieuwe iPhone 8, of iPhone X, eruit zou kunnen komen te zien.

Hajek staat bekend om zijn mooie concepten. In de meeste gevallen komt Hajek een heel eind in de goede richting. Dat komt vooral doordat hij luistert naar de geruchten en deze in zijn concepten verwerkt.

Concept iPhone 8 is levensecht

Het nieuwe concept zoals in de foto hierboven is afgebeeld, is levensecht. Hajek heeft het concept samen met het Duitse Computer Bild gemaakt. Het gaat hier niet alleen om de details op basis van het geruchtencircuit, maar in het concept zijn zelfs krasjes en vingerafdrukken te zien. Iets dat onvermijdelijk is op een nieuwe telefoon.

Opvallend is de keuze voor de naam van het concept. Computer Bild kiest niet voor de naam ‘iPhone 8’, maar kiest voor iPhone X. Er zijn dan ook steeds meer aanwijzingen dat Apple voor die naam kiest, omdat het bedrijf het tienjarig bestaan van de iPhone wil vieren. Daarnaast zijn er veel geruchten dat Apple de naam ‘iPhone Edition’ aan het toestel wil geven.

Tijdens het ontwerp van het concept is goed geluisterd naar eerder geruchten. Zo heeft de iPhone in het concept weinig bezels, een homebutton en Touch ID die is verwerkt in het scherm en uiteraard een OLED-display. Eerder gingen er al geruchten dat Apple een eerbetoon zou maken aan de oorspronkelijk iPhone. Daarom heeft Hajek een zwarte band over de breedte van de achterkant van het toestel toegevoegd. Bovendien heeft de iPhone een waterdruppelontwerp en afgeronde hoeken, net als de eerste iPhone.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general