Eerste schetsen tonen iPhone 8

Eerste schetsen tonen iPhone 8

De eerste schetsen van de iPhone 8 zijn opgedoken. Op basis van die schetsen zijn inmiddels renders gemaakt die een goede weergave moeten geven van hoe de nieuwe iPhone eruit zou komen te zien.

De schetsen zie je in bovenstaande foto. Het is nog heel erg vroeg om echt iets zinnigs te kunnen zeggen over hoe de iPhone, die mogelijk pas over een klein half jaar wordt aangekondigd, eruit komt te zien.

Eerste schetsen iPhone 8

In het geruchtencircuit wordt beweerd dat de schetsen zeer betrouwbaar zouden zijn. In principe zou de iPhone 8 de volgende ‘echte iPhone’ moeten worden. Daarnaast worden de iPhone 7S en iPhone 7S Plus aangekondigd, met een evolutionair in plaats van revolutionair uiterlijk. Met andere woorden: Apple borduurt bij de iPhone 7S-generatie voort op het design van de iPhone 6.

De iPhone 8 krijgt wel een compleet nieuw design. Volgens de schets hierboven zou de homeknop compleet worden verwijderd, wordt de vingerafdruksensor onder het scherm geplaatst en zou het beeldscherm edge-to-edge moeten lopen. Daarmee zijn de brede bezels die veel gebruikers een door in het oog zijn, verdwenen.

Geen brede bezels meer

Op de schets zijn ook de afmetingen te zien. Het gaat om een toestel met een 5,7 inch groot scherm, die in de praktijk niet veel groter is dan huidige iPhone 7. De brede randen – of wel de bezels – zullen compleet verdwijnen. Naar verluidt wordt de iPhone 8 137,54 millimeter hoog en 67,54 millimeter breed. Voor de goede orde: dat is net zo groot als de iPhone 7 en niet als de iPhone 7 Plus. Het toestel wordt dus iets kleiner, maar krijgt wel meer scherm oppervlak.

Het scherm zou precies 5,7 inch worden en is uitgerekt over de hele voorkant van het scherm. Er blijft dan zo’n 4 millimeter over. Net als bij de iPhone 7 is een klein deel dan gebogen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general