iPhone 8 krijgt roestvrijstalen behuizing en verticale camera

iPhone 8 krijgt roestvrijstalen behuizing en verticale camera

De iPhone 8 of de iPhone Edition die dit jaar wordt aangekondigd, wordt gemaakt met een roestvrijstalen frame en heeft bovendien een verticale camera. Het roestvrijstalen frame is vergelijkbaar met dat van de Apple Watch.

De Japanse website Mac Otakara schrijft op basis van anonieme bronnen dat Apple van plan zou zijn om een roestvrijstalen behuizing te maken, evenals de camera verticaal de plaatsen.

iPhone 8 is van roestvrijstaal

De doorgaans betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities zei eerder al te verwachten dat Apple een dergelijke behuizing zou maken. Dit gerucht wordt nu onderstreept door de Japanse website. Het stalen frame zou doen denken aan de Apple Watch, maar dan ook een verbeterde versie.

Verder krijgt de nieuwe iPhone een glazen design met staal aan de randen. De laatste geruchten zeggen dat een prototype met deze constructie voor de test van Apple geslaagd is en inmiddels klaar is voor productie.

Naam iPhone 8

Wij noemen de nieuwe iPhone nog de iPhone 8, maar Mac Otakara stelt dat de iPhone ‘iPhone Edition’ gaat houden. Andere geruchten stellen dat de iPhone ‘iPhone X’ gaat heten.

Verder krijgt het toestel volgens de Japanse website een glazen voorzijde, voorzien van een plat OLED-display. Apple zou dit jaar geen iPhone met een gebogen OLED-scherm willen introduceren. Dat is tegen de geruchten in. Uit recente berichten blijkt dat Apple wellicht voor het 3D-effect kiest waarbij het beeld een lichte curve heeft. Een meer gebogen scherm zoals Samsung dat bij de Galaxy S doet, is te ingewikkeld om in massaproductie voor de iPhone te maken, zo luidt het gerucht.

Ten slotte krijgt de iPhone 7 Plus een dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Deze zou verticaal geplaatst worden. Dat zou van pas komen bij het gebruik van de smartphone in een Virtual Reality-set.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general