‘Apple heeft problemen met vingerafdrukscanner iPhone 8’

‘Apple heeft problemen met vingerafdrukscanner iPhone 8’

Apple loopt tegen problemen aan bij het plaatsen van de vingerafdrukscanner bij de iPhone 8. Het bedrijf zou er nog steeds mee bezig zijn om de feature onder het scherm te kunnen plaatsen, maar loopt daarbij tegen problemen aan.

Dat stelt Mark Gurman van Bloomberg op basis van betrouwbare bronnen. Gurman heeft het vaak bij het rechte eind betreft geruchten over Apple.

Apple komt met iPhone 7S en iPhone 8

Gurman bevestigt dat Apple van plan zou zijn om dit jaar drie nieuwe iPhones te introduceren. Het gaat om de iPhone 7S, iPhone 7S Plus en een totaal nieuw model; de iPhone 8. Eerder geruchten daarover gaan al maanden de ronde. Het is dus bijna zeker dat Apple inderdaad drie toestellen uit wil brengen.

Daarnaast bevestigt Bloomberg dat Apple werkt aan de iPhone 8 voorzien van oled-scherm. Apple zou de iPhone bijna geen schermranden willen geven. Het scherm moet daarmee groter worden dan het 5,5 inch formaat van de iPhone 7 Plus. Toch zal het formaat van de smartphone afnemen naar de lengte en breedtes van de 4,7 inch iPhone 7.

Vingerafdrukscanner

Apple kan verschillende dingen met de vingerafdrukscanner doen. Zo wil het bedrijf de knop het liefst integreren in het oled-scherm zelf. Daarbij heeft Apple technische problemen, zo melden bronnen. Het is dus maar de vraag of de feature recht onder het scherm terecht komt. Samsung probeerde dit onlangs ook, maar zij moesten noodgedwongen de knop naar de achterkant van het toestel verplaatsen.

Apple zou de nieuwe iPhone willen maken van glas en staal. De voor- en achterkant van het glas zou licht gekromde randen hebben. Ontwerpen met grotere krommingen kwamen niet door de test van Apple heen. Dat zou voor te veel productieproblemen komen. Verder bevestigt Bloomberg dat Apple 100 miljoen oled-schermen bij Samsung heeft besteld.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general