‘Apple test dubbele frontcamera voor iPhone 8’

‘Apple test dubbele frontcamera voor iPhone 8’

Apple is momenteel bezig met het testen van een dubbele frontcamera voor de nieuwe iPhone 8. De iPhone 7S en iPhone 7S Plus worden toestellen die een verbetering vormen op de iPhone 7.

Ondertussen komen er steeds meer geruchten over het scherm, de homeknop en het flink vernieuwde ontwerp van de iPhone 8. Inmiddels is goed duidelijk dat de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus een minder spannende update krijgen.

Dubbele frontcamera iPhone 8

Mark Gurman van Bloomberg heeft een nieuw gerucht de wereld in geholpen en de overige geruchten bevestigd. Zo is duidelijk dat we in ieder geval drie nieuwe iPhones zullen krijgen. De homeknop wordt waarschijnlijk in het scherm verwerkt, het scherm is licht gebogen aan de zijkanten, vergelijkbaar met de randen van de huidige iPhones. Verder lijkt het model meer op de iPhone 4, maar krijgt het een uiterlijk vergelijkbaar met de eerste iPhone.

Er gaan al een tijdje geruchten over de camera’s aan de achterkant van het toestel. Om in te stappen binnen de wereld van Augmented Reality, zou Apple ervoor kiezen om de dubbele camera’s aan de achterzijde van het toestel verticaal te plaatsen. Momenteel zijn de dubbele camera’s nog horizontaal geplaatst, maar Apple zou dat willen veranderen. Een nieuw gerucht is het gerucht over de dubbele cameralens aan de voorzijde van het toestel.

Gurman bevestigt dat Apple werkt aan een 3D-frontcamera in de iPhone 8, die ervoor moet zorgen dat we meer diepte kunnen zien en bovendien rond kunnen lopen binnen een AR-game. Eerdere geruchten zeiden nog dat Apple daardoor vertraging met het toestel oploopt. Of dat zo is, laat Gurman in het midden. Wel bevestigt hij dat Apple ook werkt aan een dubbele cameralens aan de voorzijde van het toestel. Zowel de voor- als achterzijde van het toestel krijgen dus ieder twee dubbele cameralenzen om zo diepte te kunnen waarnemen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general