‘iPhone 8 krijgt twee batterijen’

‘iPhone 8 krijgt twee batterijen’

De nieuwe iPhone 8 krijgt mogelijk twee batterijen. Daarmee moet de capaciteit van het toestel worden verhoogd. Uit de nieuwste geruchten blijkt dat Apple zou werken aan een toestel waarvan de accu uit twee delen bestaat.

De geruchten komen niet helemaal uit de lucht vallen. Vanuit China zijn tekeningen opgedoken van hoe de nieuwe smartphone in elkaar moet komen te zitten. De tekeningen zijn zeer technisch van aard en worden waarschijnlijk gebruikt bij de productie van de iPhone 8.

Twee accu’s in twee delen

Uit de technische tekening kunnen we opmaken dat de beide accu’s in een L-vorm zijn opgedeeld. Verder heeft Apple behoorlijk geschoven met de interne componenten, waardoor er meer ruimte overblijft voor de batterij. Op dit moment gebruikt Apple nog een batterij in de vorm van een rechthoek. Op de foto hierboven is duidelijk te zien dat er nog een oranje vlak bijkomt, zodat beide batterijen een soort L-vorm vormen. Eerder wilde Apple nog een grotere batterij uit een deel produceren, maar dat zou het bedrijf niet gelukt zijn.

Daarom zou Apple kiezen voor twee losse batterijen. Daarmee wordt ook het gerucht dat Apple in de iPhone 8 kiest voor een verticale dubbele camera, verder ondersteund. Waarschijnlijk heeft de camera ruimte moeten maken voor de bredere accu en de kleinere selfiecamera’s aan de voorzijde van het toestel. Daarvoor zijn ook nog eens meerdere moederborden nodig. Aan de hand van chips zouden deze op elkaar gestapeld zijn.

iPhone 8 verwachtingsdatum

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de iPhone 8 precies beschikbaar komt. Het toestel krijgt mogelijk ook een OLED-scherm, een Augmented Reality Camera en een iris-scanner. De Touch ID zou onder het scherm geïntegreerd worden. Dat zou Apple problemen hebben opgeleverd waardoor het toestel mogelijk pas in oktober of november beschikbaar zal komen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general