Eerste hoesje iPhone 8 uitgelekt

Eerste hoesje iPhone 8 uitgelekt

Er is deze week een nieuwe foto uitgelekt van het eerste hoesje dat bedoeld is voor de iPhone 8. De afgelopen weken lekten er al tekeningen, een foto van een dummy en zelfs een mogelijke releasedatum uit.

Het hoesje voor de iPhone 8 is daarbij een nieuwe toevoeging. Het hoesje lijkt sterk op hoe de eerder gelekte dummy eruitziet. Als we de geruchten mogen geloven, heeft Apple dus een keuze weten te maken.

iPhone 8 is vergelijkbaar met dummy

Het hoesje en de dummy zijn onafhankelijk van elkaar geproduceerd. Toch past het hoesje op bovenstaande foto feilloos op de dummy die vorige week uitlekte. Er werd afgelopen weken al lang over gediscussieerd. Helemaal zeker is het niet, want we hebben onze twijfels bij deze foto.

Verder valt ook op dat het hoesje voor de nieuwe iPhone 8 een langere power-button heeft. Waarom dit precies het geval is, is nog niet duidelijk.

Apple worstelt met Touch ID iPhone 8

Apple is nog steeds aan het worstelen met de Touch ID voor de iPhone 8. Op het hoesje is te zien dat er geen uitsparing is voor de Touch ID aan de achterzijde van het toestel. Dat geeft ons toch hoop dat de Touch ID wel aan de voorkant van het toestel wordt geplaatst. Er is een kans dat Apple het toch voor elkaar heeft gekregen om de feature onder het glas te plaatsen.

Als de geruchten kloppen, is de behuizing namelijk zo smal om het beeldscherm geplaatst, dat er geen ruimte is voor een fysieke homeknop. Toch moeten we dit hoesje met een korreltje zout nemen. Het lijkt ons niet logisch dat Apple nu al ontwerpen deelt met Chinese fabrikanten van hoesjes. Het zou dus goed kunnen dat een creatieve ontwerper alvast een hoesje heeft gemaakt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general