‘iPhone 8 pas in 2018’

‘iPhone 8 pas in 2018’

We moeten mogelijk langer wachten op de iPhone 8 dan dat we van tevoren dachten. Eerdere geruchten stelden al dat de nieuwe smartphone van Apple niet eerder dan in oktober of november over de toonbank gaat door productieproblemen, maar uit een nieuw gerucht blijkt dat we mogelijk zelfs tot begin volgend jaar moeten wachten.

De voorspelling wordt gedaan door analisten van de Deutsche Bank. Zij stellen dat de productie van het toestel flink is vertraagd. Zij baseren hun geruchten op een rapport van de financiële nieuwssite ValueWalk.

Rapport toont aan: iPhone 8 pas in 2018

De iPhone 8 komt pas in 2018 op de markt, denken analisten van de Deutsche Bank. Uit een rapport van de financiële nieuwssite ValueWalk zou blijken dat de nieuwe smartphone flink vertraagd is. Apple zou vooral te maken hebben met een tekort aan nieuw onderdelen en bovendien loopt het nog steeds tegen technische problemen aan.

Zo zou Apple de home-button met Touch ID onder het glas willen introduceren, maar is daardoor de introductiedatum is gevaar gekomen. Bovendien zijn niet alle noodzakelijke onderdelen leverbaar.

Betrouwbare bron?

In het rapport van ValueWalk staan voorspellingen op basis van anonieme bronnen. Die bronnen zouden in het productieproces van de leverancier van Apple, Foxconn zitten. De bronnen stellen dat Apple de iPhone 8 niet dit jaar al kan uitbrengen, omdat er te weinig verpakkingsmateriaal is besteld.

Een tekort aan verpakkingsmateriaal zou in theorie snel kunnen worden opgelost. Een probleem met de nieuwe AR-camera of met de vingerafdrukscanner zijn minder eenvoudig op te lossen. Bovendien staat ValueWalk niet bekend als een toonaangevende bron op het gebied van Applegeruchten. Toch stelt de doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo dat de productie van de iPhone 8 pas in november begint. Als dat zo is, komt de nieuwe iPhone 8 inderdaad pas in 2018.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general