‘Massaproductie iPhone 7S en iPhone 8 toch op schema’

‘Massaproductie iPhone 7S en iPhone 8 toch op schema’

Ieder jaar zijn er geruchten dat de nieuwste toestellen niet op tijd afkomen om uitgeleverd te worden en ook dit jaar is dat met de iPhone 7S en vooral de iPhone 8 weer het geval. Een aantal vooraanstaande analisten stelt dat de iPhone 8 mogelijk pas begin 2018 over de Nederlandse toonbank zal gaan.

Toch stellen andere analisten nu dat het allemaal wel goed lijkt te komen. De bronnen van de Economic Daily News beweren dat er geen problemen meer zijn om de toestellen toch op tijd uit te kunnen leveren. We kunnen de eerste iPhone 7S en iPhone 8 mogelijk al in oktober verwachten.

iPhone 7S en iPhone 8 komen ietsje later

De iPhone 7S en iPhone 8 komen ietsje later dan we normaal gewend zijn. Normaal gesproken worden Apple’s nieuwe toestellen in september aangekondigd. Een week later zijn de toestellen dan in de eerste landen verkrijgbaar. Nog een week later zijn de toestellen ook in de tweede ronde landen aan de beurt. Nederland en België zaten tot vorig jaar altijd in de tweede groep. Vorig jaar zaten we met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in de eerste groep landen.

De nieuwe iPhones worden wel in september aangekondigd, zo meldt EDN. Het grootste probleem zou de productie van het circuitboard voor de nieuwe iPhones zijn. Door problemen bij de productie zouden te veel exemplaren van dat onderdeel zijn afgekeurd. Dat probleem is inmiddels opgelost en dus kunnen de smartphones gewoon op tijd worden geïntroduceerd.

De eerste toestellen komen mogelijk in oktober beschikbaar. Dat is ongeveer twee weken later dan normaal. De massaproductie van de onderdelen begint mogelijk al vanaf volgende maand. Uit bronnen zou blijken dat TSMC al vanaf 10 juni begint met het maken van de A11-processor. Samsung gaat dit jaar geen chips produceren, maar levert wel de OLED-schermen voor de nieuwe iPhone 8. Ondertussen zijn Foxconn en Pagatron al begonnen met het werven van krachten om de toestellen deze zomer in elkaar te zetten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general