‘iPhone 8 met gratis AirPods’

‘iPhone 8 met gratis AirPods’

Apple is van plan om de iPhone 8 te voorzien van een betere telefoonspeaker en bij aanschaf van de nieuwe smartphone gratis een setje AirPods mee te leveren. Dat stellen de analisten van JPMorgan.

JPMorgan doet al een tijdje opvallende uitspraken over de komst van de iPhone 8. Zo stelden de analisten eerder al dat de smartphone mogelijk tijdens het WWDC 2017 al getoond zou worden.

iPhone 8 krijgt gratis AirPods

De uitspraken zijn afkomstig van de analist Gokul Hariharan. Hij publiceerde samen met zijn collega’s een onderzoek notitie waaruit blijkt dat Apple een aantal rigoureuze veranderingen aan de iPhone 8 wil doorvoeren. Een van die veranderingen is een flink verbeterde telefoonspeaker. Daarnaast zouden er verbeteringen zijn doorgevoerd in het stereogeluid en is het toestel nog beter waterdicht.

Hariharan stelt daarnaast dat Apple gratis AirPods zal gaan leveren bij de nieuwe smartphones. Of dat een realistische bewering is, is maar zeer de vraag. Wie momenteel AirPods wil bestellen, moet rekening houden met zo’n zes weken levertijd. Bovendien kosten de draadloze oordopjes 179 euro per setje. Daarmee is de voorspelling niet erg realistisch. Bovendien heeft Apple de oordopjes uitgebracht om zo te kunnen verdienen aan consumenten die niet tevreden genoeg zijn over de EarPods die momenteel gratis met iedere nieuwe iPhone worden geleverd.

JPMorgan denkt dat de AirPods alleen worden geleverd met het duurste model, de iPhone 8. De normale iPhone 7S-toestellen krijgen dan gewoon de EarPods met kabeltje meegeleverd. In het rapport staan daarnaast ook een hoop bekende geruchten. Zo zou de iPhone 8 een OLED-beeldscherm krijgen, voorzien van een stalen rand rondom het scherm en een glazen design. De iPhone 8 krijgt een A11-processor, grotere batterij en ondersteuning voor draadloos opladen. De analisten stellen dat de iPhone 8 een 5,85 inch beeldscherm krijgt, dat horizontaal doorloopt tot in de (zeer dunne) schermranden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general