Nieuwe renders iPhone 8 bevestigen geruchten

Nieuwe renders iPhone 8 bevestigen geruchten

Er komen steeds meer renders uit van hoe de nieuwe iPhone 8 eruit zal komen te zien. Diverse ontwerpers tonen renders, naar aanleiding van de geruchten die er momenteel over het nieuwe toestel rondgaan.

In de nieuwe renders is te zien dat de iPhone 8 waarschijnlijk een glazen behuizing krijgt. In de renders zien we ook het grotere scherm aan de voorzijde van het toestel. De renders zijn gemaakt door OnLeaks. De renders zijn niet alleen gemaakt op basis van geruchten, maar zijn nagemaakt op basis van de afbeeldingen die in de fabriek te zien zijn.

Nieuwe renders iPhone 8 zitten dichtbij waarheid

De nieuwe renders van de iPhone 8 zitten waarschijnlijk dichtbij de waarheid. De maker van de renders stelt dat ze gebaseerd zijn op één van de prototypes die Apple gemaakt heeft. Het model zou 143,5 mm bij 70,9 bij 7.7 millimeter zijn. Daarmee ligt het toestel tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

De voorste camera’s zijn aan de bovenzijde van het toestel gepositioneerd. Geen verrassing: de voorzijde van het toestel heeft een OLED-scherm dat compleet tot de randen doorloopt. Apple kiest mogelijk voor een plat toestel. Er zijn geen afgeronde schermranden zoals de Samsung Galaxy S8 die wel heeft, te zien. Het scherm loopt helemaal tot onder de randen.

Aan de bovenkant zijn de sensoren geplaatst, waarnaast de speaker en de dubbele frontcamera. Mogelijk krijgt de iPhone 8 een 3D-camera voor augmented reality. Het is niet zeker dat dat ook echt gaat gebeuren, maar de renders laten goed zien hoe dat er uit zou kunnen komen te zien. De zijkanten hebben dezelfde knoppen als voorheen. Wel heeft Apple de antennestrepen een stuk dunner gemaakt, waardoor ze minder opvallen. Verder is aan de achterkant de cameralens een kart slag gedraaid. Wat we niet op de renders zien, is waar de Touch ID-sensor precies heen wordt verhuisd. Apple weet blijkbaar nog steeds niet waar ze die knop willen hebben.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general