Apple brengt iOS 10.3.2 officieel uit

Apple brengt iOS 10.3.2 officieel uit

Apple heeft haar nieuwste besturingssysteem, iOS 10.3.2. officieel uitgebracht. De afgelopen maanden verschenen er meerdere betaversies waarbij ontwikkelaars alvast de nieuwe versie konden testen.

iOS 10.3.2 brengt weinig vernieuwingen. Er zijn amper tot geen nieuwe functies gespot. Deze nieuwe versie is er dan ook vooral op gericht om een aantal fouten in het besturingssysteem te verhelpen.

iOS 10.3.2 is bugfix

Apple verhelpt met iOS 10.3.2 vooral een aantal bugs die er tijdens de ontwikkeling van iOS 10.3 ingeslopen zijn. Uiteindelijk had het bedrijf vijf testversies nodig om een nieuwe bugfix uit te kunnen brengen.

iOS 10.3.2 is vanaf nu voor iedereen te downloaden met een iPhone, iPad of iPod Touch. Daarvoor is wel tenminste iOS 10 nodig. iOS 10.3.2 is de tweede update na de grote release van iOS 10.3.

Beschikbaarheid iOS 10.3.2

iOS 10.3.2 is beschikbaar voor verschillende iPods, iPhones en iPads. Eerder leek het erop dat Apple de ondersteuning voor oude 32-bit toestellen stop zou zetten. Daardoor zou je de nieuwe versie bijvoorbeeld niet op de iPhone 5 kunnen gebruiken. In de tweede beta heeft Apple de ondersteuning voor 32-bit apparaten nog niet opgegeven. Daarom is de update beschikbaar voor de volgende toestellen.

  • iPhone 5 of nieuwer
  • iPad 4 of nieuwer
  • iPad Air of nieuwer
  • iPad Pro
  • iPad mini 2 of nieuwer
  • 6e generatie iPad Touch

Updaten gaat heel eenvoudig. Ga naar instellingen, klik op algemeen en dan ‘software update’. De nieuwe versie verschijnt vervolgens vanzelf. Een andere manier is te updaten via iTunes. Krijg je geen update binnen? Dan heb je waarschijnlijk het betaprofiel geïnstalleerd. Verwijder deze dan eerst. De update belooft oplossingen voor kwetsbaarheden in Safari, onveilige certificaten, iBooks en geheugenproblemen. Dit is waarschijnlijk de laatste update die Apple uitbrengt, voordat het iOS 11 zal presenteren op 5 juni tijdens de WWDC.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general