‘Apple wil iPhone SE presenteren’

‘Apple wil iPhone SE presenteren’

De geruchten rondom Apple zijn weer op stoom. Naast de vele geruchten over de komst van de iPhone 7, iPhone 7S en iPhone 8, is er nu ook nieuws over de iPhone SE. Apple zou mogelijk al een tijd lang werken aan een nieuwe opvolger voor de iPhone SE.

Er is een foto opgedoken waarop een nieuwe iPhone SE is te zien. Op de Chinese pagina staat een omschrijving van welke materialen er worden gebruikt voor het nieuwe toestel.

iPhone SE is al een jaar geleden

De iPhone SE is al een tijdje op de markt. Het is meer dan een jaar geleden dat Apple de smartphones aankondigde. Tot die tijd zijn er geen nieuwe iPhone SE-modellen meer geïntroduceerd.

Het lijkt erop dat Apple daar binnenkort verandering in gaat brengen. Op de foto is een jetblack en een matte black iPhone SE te zien. Daaronder ligt een papier met Chinese tekens erop. Het zou gaan om een materialenlijst, waarin staat aangegeven waar de nieuwe toestellen van zullen worden gemaakt.

De foto is afkomstig van een Chinese bron. Deze meldt dat Apple al een tijd aan de nieuwe smartphone werkt. De introductie van de opvolger van de iPhone SE is mogelijk al sneller dan we verwachten. De bron beweert dat Apple het toestel tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC) zal introduceren. Op de materialenlijst is duidelijk te zien dat Apple een toestel met een glazen achterkant wil maken, in plaats van metaal.

Apple zou kiezen voor het zogenaamde Ion-X-glas. Dat materiaal gebruikt het bedrijf momenteel ook al in de Watch Sport.

Achterkant iPhone Se duidelijk te zien

Verder is op de foto hierboven de achterkant van de iPhone SE duidelijk te zien. Het gaat hier om een camera waarvan de flitser beneden de lens zit, in plaats van ernaast. Verdere informatie is nog niet onbekend. Apple’s WWDC begint op 5 juni. Mogelijk zien we dan de nieuwe iPhone SE.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general