Repareren scherm iPhone 4S wordt duur

Repareren scherm iPhone 4S wordt duur

Het repareren van een kapot scherm van de iPhone 4S bij Apple is opnieuw flink duurder geworden. Het blijkt niet meer uit te maken of alleen het scherm of de volledige telefoon stuk is: je betaalt in principe hetzelfde bedrag.

Eerder verhoogde Apple al de prijzen van reparaties van alle andere iPhones. De iPhone 4S krijgt het extra te verduren en het repareren van het scherm is nu net zo duur als het vervangen van de smartphone zonder garantie.

Total loss voor iPhone 4S

Als het scherm van de iPhone 4S stuk is, ziet Apple dat vanaf nu al seen ‘total loss’. Je betaalt dus geen 160 tot 180 euro meer voor de reparatie van de smartphone. In plaats daarvan betaal je 241,10 euro. Je bent dus zo’n zestig tot tachtig euro meer kwijt voor de reparatie van dit toestel, dan dat bij andere smartphones het geval is.

De prijzen zijn te vinden op de website van Apple. Let ook op dat je nog eens 12 euro extra kwijt bent als je de smartphone moet opsturen naar Apple. Daarom is het verstandiger dat je de smartphone inlevert bij de dichtstbijzijnde Apple Store.

Prijsverhoging reparatie iPhone

Apple heeft eerder al alle andere prijzen voor reparaties aan andere iPhones verhoogd. Alle reparaties werden zo’n 20 tot 30 euro duurder. Dat is vooral goed merkbaar als je bijvoorbeeld de accu wilt laten vervangen. Eerst betaalde je voor een reparatie van de iPhone 7 Plus nog 381,10 euro, nu is dat 411,10 euro.

Reparatie van de iPhone 4S kost nu altijd 241,10 euro. Zelfs als alleen het scherm stuk is. Dit komt doordat Apple dit beschouwt als ‘schade buitend e garantie’. Apple kan de reparaties van de schermen niet in de winkel uitvoeren. Daarom wisselt Apple de iPhone 4S meteen om voor een nieuw exemplaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general