Nieuwe renders tonen iPhone 8 van alle kanten

Nieuwe renders tonen iPhone 8 van alle kanten

Er zijn nieuwe renders opgedoken over hoe de nieuwe iPhone 8 eruit zou kunnen komen te zien. De renders zijn online gezet door een betrouwbare bron van de techsite Engadget. De website heeft een goede naam op het gebied van renders en geruchten rondom Apple.

Op de renders zijn meer details van de nieuwe iPhone 8 te zien. De renders zijn voor alle kanten van de nieuwe smartphone gemaakt, waardoor we een beter beeld krijgen van hoe de iPhone 8 eruit zou moeten komen te zien.

iPhone 8 aan alle kanten

Eind dit jaar zal Apple de iPhone 8 presenteren. Vermoedelijk gebeurt dat in september, omdat Apple altijd deze maand heeft gebruikt voor het introduceren van haar nieuwe smartphones. Daarmee viert het bedrijf de tiende verjaardag van de iPhone.

De iPhone 8 wordt een compleet opnieuw ontworpen iPhone met veel meer nieuwe features, een OLED-scherm en een 3D-camera. Bovendien is de smartphone waarschijnlijk vrijwel bezel-less, waardoor de prijs van het toestel toeneemt. De iPhone 8 wordt de duurdere variant van de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus.

De renders van de iPhone 8 geven een goed beeld van hoe de iPhone 8 eruit zou komen te zien. De afgelopen weken hebben we al meerdere renders gezien van hoe het toestel eruit zou moeten komen te zien. De belangrijkste foto was een foto van de dummy van de iPhone. Deze lijkt sterk op de render hierboven. Engadget heeft een behoorlijk gedetailleerde render geplaatst. Deze render is afkomstig van een grote accessoire fabrikant en deze is gebaseerd op de informatie die Apple aan het bedrijf heeft doorgegeven.

Dit betekent dat de renders gemaakt zijn op basis van echte informatie, en dus niet zomaar fantasie. We vinden een dubbele verticale camera aan de achterzijde van het toestel. De achterkant is van glas gemaakt, waardoor het toestel draadloos is op te leiden. Mogelijk komt er een 5,5 inch en een 5,8 inch iPhone 8. De vingerafdrukscanner zit onder het glas aan de voorzijde geïntegreerd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general