Mal iPhone 8 gelekt: groter dan iPhone 7

Mal iPhone 8 gelekt: groter dan iPhone 7

Er is een foto verschenen van de mal van de iPhone 8. Daaruit kunnen we opmaken dat het toestel iets groter zal worden dan de iPhone 7, maar behoorlijk kleiner dan de huidige iPhone 7S Plus.

Het plaatje werd gepubliceerd op de Chinese microblog Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter. Op het social medium worden wel vaker foto’s van productieketens gelekt.

Mal iPhone 8 bevestigt verticale camera

Het is niet duidelijk waar we precies naar zitten te kijken. Op de foto staan de mallen afgebeeld van de iPhone 7 Plus, de iPhone 8 en de iPhone 7S (v.l.n.r). Daaruit is op te maken dat de iPhone 8 groter zal worden dan de iPhone 7, maar kleiner dan de iPhone 7 Plus.

We weten niet precies waar we naar kijken, omdat het niet duidelijk is of de gietvormen echt door Apple worden gebruikt. Toch geven ze wel een goede indicatie van hoe de iPhone 8 eruit zou kunnen komen te zien. Ze voldoen namelijk aan de verwachtingen op basis van de geruchten die tot nu toe zijn uitgekomen.

Zo zien we bijvoorbeeld dat de iPhone 8 een uitsparing heeft gekregen voor een verticale camera. Dat is zeker in lijn met de geruchten, want er gaat al een tijd lang een gerucht dat Apple de horizontale lens met een verticale versie vervangt in de iPhone 8. Op de iPhone 7S blijft de cameramodule wel horizontaal geplaatst. De vorm van de iPhone 8 blijft hetzelfde als de iPhone 7, maar zal wel iets groter zijn. Dat komt mede doordat de iPhone 8 een groter scherm dat doorloopt tot aan de randen van het toestel krijgt. Bovendien kiest Apple voor een OLED-scherm in plaats van een lcd-scherm.

Design iPhone 8

Verder krijgt de iPhone 8 een glazen voor- en achterkant. De iPhone 7S en de iPhone 7S Plus zullen meer lijken op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus en zullen vooral interne verbeteringen krijgen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general