Video dummy iPhone 8 verraadt design

Video dummy iPhone 8 verraadt design

Apple zal later dit jaar de iPhone 8 presenteren, maar we kunnen nu al een goed inzicht krijgen van hoe de nieuwe smartphone eruit zal komen te zien. Er is een video van een dummy iPhone 8 online gezet.

Door de dummy krijgen we een beter inzicht van hoe het nieuwe toestel eruit komt te zien. De video werd online gezet door een bekende twitteraar: Benjamin Geskin.

Foto van dummy iPhone 8 wordt video

Geskin is inmiddels een bekende bron rondom het lekken van afbeeldingen van de iPhone 8. Eerder lekte Geskin ook al foto’s van de dummy van de nieuwe iPhone. Nu is er een video opgedoken, waardoor we ook de zijkanten van de smartphone goed kunnen zijn.

De video is verder wel voor de echte snelle kijker. De video is geüpload op Twitter en duurt maar 11 seconden. Wel krijgen we een goede indicatie van hoe de smartphone eruit komt te zien.

Dummy bevestigt geruchten

De dummy van de nieuwe iPhone bevestigt eerdere geruchten. Het is dus goed mogelijk dat het ding misschien echt gebruikt wordt door bijvoorbeeld fabrikanten, om zo hoesjes voor het nieuwe toestel te kunnen maken.

De smartphone heeft een glazen voor- en achterkant en heeft een roesvrijstalen frame. Het ontwerp is daarmee een terugblik op de eerste iPhone. Toch lijkt op de foto’s de dummy behoorlijk dik te zijn. Toch kan dat ook optisch bedrog zijn, omdat we zonder vegelijkingsmateriaal niets over de dikte kunnen zeggen. In lijn met de geruchten is ook, dat het scherm van de dummy doorloopt tot aan de randen. De thuisknop zit daarom niet op de voorzijde van het toestel. Uitgaande van de dummy, is de knop onder het scherm verwerkt. De laatste geruchten zeggen echter dat de knop aan de achterkant wordt geplaatst.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general