Case toont hoe groot iPhone 8 wordt

Case toont hoe groot iPhone 8 wordt

Er is een nieuwe foto verschenen, waaruit we af kunnen leiden hoe groot de nieuwe iPhone 8 zal gaan worden. Het toestel wordt mogelijk in september aangekondigd. Opvallend is dat de iPhone 8 iets groter is dan de normale iPhone 7, maar kleiner dan de iPhone 7 Plus.

Toch hoeven we niet in te boeten op het schermformaat. Een groot deel van de iPhone 7 (Plus) wordt namelijk opgeslokt door de bezels. Apple wil de bezels verwijderen bij de iPhone 8, waardoor het schermformaat zelfs iets groter uitvalt, terwijl het toestel zelf kleiner wordt.

Eerste iPhone 8 case is een feit

Terwijl Apple nog werkt aan een nieuwe smartphone, zijn de eerste hoesjesmakers alweer begonnen met de productie van de cases. Sterker nog: inmiddels zijn de eerste hoesjes voor de iPhone 8 alweer te koop. Op de Chinese website Alibaba dook een nieuw hoesje op, voor een nog onaangekondigde iPhone.

Het gaat hier om een hoesje voor de iPhone 8. Het hoesje is gemaakt op basis van gelekte renders en wellicht een aantal schematische tekeningen. Daarmee krijgen we opnieuw een inzicht van wat Apple met haar nieuwe toestel zou willen doen.

Groter dan de iPhone 7

De iPhone 8 wordt groter dan de iPhone 7, maar kleiner dan de iPhone 7 Plus. Dat is te zien op de foto, die gemaakt is door de Japanse website Mac Otakara. De website besloot een dergelijk hoesje te kopen en heeft deze naast de iPhone 7 Plus gelegd. Duidelijk is te zien hoeveel kleiner de iPhone 8 wordt. Toch hoeven we niet in te boeten op schermformaat.

De iPhone 8 krijgt een aanzienlijk groter scherm, maar het formaat wordt niet kleiner. Het grotere scherm past namelijk in een kleiner formaat, omdat het doorloopt tot de schermranden. Verder zou Apple de iPhone 8 een schermformaat van 18:9 meegeven, terwijl huidige toestellen een formaat van 16:9 hebben.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general