Beelden van iPhone 8 ontwerp uitgelekt

Beelden van iPhone 8 ontwerp uitgelekt

Er zijn nieuwe beelden van de iPhone 8 uitgelekt. Het gaat om renders en een concept-tekening. De afgelopen dagen zijn er al meer renders en ontwerpen uitgelekt. Voornamelijk de schematische tekeningen tonen iedere keer een ander beeld. Inmiddels weten we dat de camera waarschijnlijk verticaal geplaatst wordt en dat de aan- en uitknoppen langwerpig blijven.

Iets waar bijna niemand het over eens lijkt, is de plek van de thuisknop. Mochten de plaatjes echt zijn, dan kunnen we stellen dat de iPhone 8 er behoorlijk anders uit gaat zien. De foto’s zijn gedeeld door Slashleaks en de bekende lekker Benjamin Geskin.

Amper schermranden voor iPhone 8

Als de foto hierboven echt is, dan kunnen we stellen dat er aan de rechter-, linker-, en overkant geen schermranden meer zichtbaar zijn. Aan de bovenkant van de telefoon zit wel een kleine rand, voor bijvoorbeeld de luidspreker, de FaceTime-camera en een aantal sensoren. Zo’n rand hebben we nog niet eerder gezien bij andere smartphones. Mocht dit concept kloppen, dan zal Apple een paar aanpassingen moeten doen in iOS. Zo moet in ieder geval de statusbalk bovenin beeld worden veranderd.

Nu loopt de statusbalk nog op één rechte lijn, maar in dit concept zou het netwerk links moeten staan, en de batterijstatus rechts. De rest van de balk moet dan verdwijnen. Als de balk zo blijft, houd je loze ruimte over aan de bovenkant van het toestel, iets wat niet logisch lijkt.

Waar zit de homeknop van de iPhone 8?

Dan is de grote vraag: waar zit de homeknop van de iPhone 8? Op de achterkant van het concept is te zien dat er een rond gat gemaakt is. Maar die is niet voor de Touch ID-sensor, maar voor het Apple logo. Waarschijnlijk wordt de knop dus toch onder het scherm geïntegreerd, iets waar steeds meer geruchten op wijzen. Dat lijkt ook logisch, want bronnen binnen TSMC zeiden eerder al dat Apple een optische vingerafdrukscanner heeft weten te ontwikkelen.

De camera aan de voorkant van het toestel is dus niet onder scherm geplaatst, op basis van deze afbeelding. De achterkant van het toestel krijgt een dubbele camera met een led-flitser.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general