‘iPhone 8 met groter scherm dan iPhone 7 Plus’

‘iPhone 8 met groter scherm dan iPhone 7 Plus’

De iPhone 8 krijgt een groter schermformaat dan de iPhone 7 Plus. Toch is de iPhone 8 in geheel formaat iets groter dan de iPhone 7, maar kleiner dan de iPhone 7 Plus. Dat blijkt uit een render, gebaseerd op gelekte informatie.

De render is gemaakt door iDrop News. De website maakt vaker renders van de iPhone op basis van geruchten. De 3D-samenstelling zou maar zo eens een schot in de roos kunnen zijn. Bij de render is rekening gehouden met de afmetingen van het nieuwe model, die door fabrieksmedewerkers naar buiten zijn gebracht.

Scherm iPhone 8 bedekt hele toestel

Het scherm van de iPhone 8 bedekt zo ongeveer het hele toestel. Er is een kleine uitsparing gemaakt, waarin onder meer de luidspreker, camera en sensoren worden geplaatst. De rest van de hoeken van de bovenkant bestaat uit scherm. Dat betekent dat Apple tegen een limiet oploopt in iOS. De status- en batterijsymbolen moeten op een andere plek worden weergegeven, omdat een deel van de statusbalk anders wegvalt.

Het formaat van de iPhone 8 ligt tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. De iPhone 7 Plus is in formaat groter dan de iPhone 8, maar de iPhone 8 is groter dan de iPhone 7. Het schermformaat is echter groter dan de iPhone 7 Plus nu heeft. Doordat de schermen tot de randen van de smartphones doorlopen, kan Apple een groter scherm bieden, terwijl de smartphone zelf een stuk compacter is. De iPhone 7 Plus heeft weliswaar een groter formaat, maar dat komt doordat Apple behoorlijk wat ruimtes gereserveerd heeft voor de bezels. Die zien we bij de iPhone 8 amper terug.

Een vingerafdrukscanner is niet te zien op de render. De render is alleen van de voorkant gemaakt. Dat kan twee dingen betekenen: of de vingerafdrukscanner wordt onder het scherm geïntegreerd, zoals de laatste geruchten zeggen. Een andere optie is dat Apple er toch voor kiest de Touch ID-sensor op de achterzijde van het toestel te plaatsen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general