Dit verwachten we van iOS 11

Dit verwachten we van iOS 11

Morgen zal Apple iOS 11 aankondigen tijdens de WWDC in Californië. IOS 11 wordt het nieuwste besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod. Welke functies er precies in het besturingssysteem komen, is nog niet precies bekend. Daarover weten we waarschijnlijk morgen meer.

Waarschijnlijk brengt Apple meteen na de presentatie al de eerste Developer Previews uit van de nieuwe besturingssystemen. Alle andere gebruiken kunnen dan in september de update downloaden. Dit is wat we verwachten van iOS 11.

iCloud Voicemail in iOS 11

Toen iOS 10 uitkwam, werd er een voorspelling gedaan over iCloud Voicemail. Die is in iOS 10 niet verschenen. iCloud Voicemail werkt als volgt: Siri neemt de telefoon voor je op. De spraak assistent vertelt de beller ook meteen waar je uithangt en waarom je momenteel niet op kunt nemen. Dit kun je zelf instellen. De beller spreekt een voicemailbericht in, die Siri vervolgens vertaalt naar geschreven tekst. Daardoor kun je de tekst meteen lezen, in plaats van eerst het voicemailbericht af te luisteren.

De functie zou al sinds 2015 getest worden. Misschien zien we de functie dan eindelijk terug in iOS 11.

Donkere modus in iOS 11

Een veel gehoord gerucht is dat Apple bezig is met een donkere stand voor het mobiele besturingssysteem. Zo kun je het witte scherm omzetten naar een donkere versie. Dat ziet er mooi uit op het OLED-scherm die we terug zullen zien op de iPhone 8. Daardoor lijkt de timing voor de nieuwe feature perfect. Bovendien zorgt het voor meer rust aan je ogen. In iOS 10 werden er al hints gevonden. Siri kent de nieuwe mogelijkheid ook al.

Bedieningspaneel iOS 11

Mogelijk gaat Apple bovendien het bedieningspaneel in iOS 11 verder uitbreiden. Daardoor kun je meer instellingen zelf aanpassen. Bijvoorbeeld welke knop waar staat. In iOS 10 was er tijdelijk een extra knop om het mobiele netwerk uit te zetten. Die knop verdween uiteindelijk weer, maar wordt misschien toch toegevoegd aan iOS 11.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general