‘Vingerafdrukscanner op voorkant iPhone 8’

‘Vingerafdrukscanner op voorkant iPhone 8’

Het is Apple toch gelukt. De vingerafdrukscanner van de iPhone 8 zit toch op de voorkant van het toestel, geïntegreerd onder het scherm. Eerdere geruchten stelden al dat Apple dat toch voor elkaar had gekregen. Het gerucht krijgt nu bijval van iemand binnen de productieketen van de iPhone 8.

Een medewerker van Foxconn meldt dat de vingerafdrukscanner echt op de voorzijde van het toestel zit. De fysieke homebutton verdwijnt, doordat de knop onder het scherm geïntegreerd wordt.

iPhone 8 toch met knop aan voorkant

Apple heeft al een hele tijd een gevecht met de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Diverse geruchten zeggen dat het bedrijf problemen heeft gehad en daardoor de knop voorlopig toch op de achterzjide van het toestel plaatst. Maar uit recentere geruchten blijkt dat Apple de knop mogelijk toch op de voorzijde van het toestel plaatst. Dat lijkt logisch, want het bedrijf uit Cupertino heeft inderdaad een bedrijf gekocht dat de techniek heeft ontwikkeld.

Knop onder scherm iPhone 8

De homeknop zit binnenkort onder het scherm van de iPhone 8. Dat stelt een medewerker van de Foxconn-fabriek. Daar worden diverse onderdelen voor het nieuwe toestel gemaakt. De medewerker is zeer gedetailleerd over hoe het nieuwe toestel eruit komt te zien. In het gerucht is duidelijk te merken dat de medewerker zeker iets afweet van het nieuwe iPhone-model.

Alle geruchten die gaan over dat de knop op de achterzijde zou zitten, is volgens de medewerker ‘misinformatie’. De Touch ID-scanner zou onder het scherm aan de voorkant worden geïntegreerd.

Verdere info over de iPhone 8

Verder krijgt het nieuwe toestel 3GB RAM werkgeheugen. Apple maakt geen overstap naar USB-type-C, maar houdt het bij haar eigen Lightning-connector. Wel geeft de medewerker aan dat Apple mogelijk draadloos snelladen zou toevoegen aan de nieuwe smartphone.

De medewerker verklapt niet hoe groot het scherm van de smartphone wordt. Naar verluidt wordt het een 5,8 inch scherm die tot de randen loopt, waardoor het formaat van de iPhone 8 maar iets groter is dan dat van de iPhone 7.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general