Apple start massaproductie iPhone 8

Apple start massaproductie iPhone 8

Apple is gestart met de massaproductie van de iPhone 7S, de iPhone 7S Plus en de iPhone 8. Dat blijkt uit diverse geruchten. Verschillende toeleveranciers hebben in ieder geval aan Digitimes gemeld dat het begonnen is met de productie van onderdelen voor de nieuwe smartphones.

Opvallend is dat niet alleen de iPhone 8, maar alle drie de smartphones een glazen behuizing zouden krijgen. Daarmee lijkt het erop dat Apple de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus toch licht opnieuw ontworpen heeft.

iPhone 8 productie gestart

Onder meer de productie van de iPhone 8 is gestart, meldt Digitimes. Die website heeft het vaak bij het juiste eind als het gaat om geruchten rondom Aziatische producenten. De geruchten van de afgelopen maanden lijken te kloppen. Zo zien de iPhone 7S en de iPhone 7Plus er grotendeels hetzelfde uit. De meeste vernieuwing zit hem in de achterkant van het toestel en de interne componenten.

De iPhone 8 is wel compleet opnieuw ontworpen en krijgt hoogstwaarschijnlijk een 5,8 inch groot AMOLED-beeldscherm met zeer dunne schermranden.

Opvallend besluit: glazen behuizing

Een opvallend besluit van Apple, is dat mogelijk alle drie de nieuwe smartphones een glazen behuizing krijgen. Eerder gingen we ervanuit dat alleen de iPhone 8 een glazen behuizing zou krijgen. Deze zou ondersteund worden door een metalen frame. Mogelijk krijgen alle nieuwe iPhones een glazen behuizing met aluminium in plaats van metalen frame. Danis draadloos opladen ook mogelijk. De techniek werkt namelijk niet op metalen smartphones.

Apple heeft waarschijnlijk al 80 miljoen AMOLED-schermen voor de iPhone 8 hebben besteld. Daardoor worden onder meer de kleuren helderder en is het contrast beter. Apple heeft de mogelijkheid om bij te bestellen, om zo de productie op te voeren. Het gerucht dat Apple gestart is met de productie van de iPhone 8, wordt ondersteund door de bekende lekker Benjamin Geskin. Apple presenteert de iPhone 8 pas in september.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general