Nieuwe foto’s tonen onderdelen iPhone 8

Nieuwe foto’s tonen onderdelen iPhone 8

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken waarop de onderdelen van de uiteindelijke iPhone 8 te zien zijn. Naar verluidt zou het hier gaan om de echte onderdelen die op de iPhone 8 komen. Het gaat hier om de behuizing van het toestel.

Apple zou in september naast de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus in september ook de iPhone 8 willen uitbrengen. Uit een foto, die in een Chinese fabriek gemaakt zou zijn, is op te maken hoe het nieuwe toestel er hoogstwaarschijnlijk uit komt te zien.

Foto’s iPhone 8 bevestigen geruchten

Als de foto’s hierboven inderdaad uit een Chinese fabriek komen waar onderdelen voor de iPhone 8 worden gemaakt, dan is duidelijk dat de foto alle geruchten over de iPhone 8 zal bevestigen. Zo zal de iPhone 8 een beeldscherm krijgen die doorloopt tot aan de randen. Alleen aan de bovenkant is een kleine uitsparing gemaakt, waar de luidspreker, de camera en een sensor wordt geplaatst. De foto doet sterk denken aan eerder verschenen renders.

Verder valt op de achterkant van het toestel te zien dat er een uitsparing gemaakt is voor een verticale dubbele camera. Op de foto ligt de nieuwe camerasensor naast de achterkant van de behuizing. Daarmee wordt dus duidelijk dat de iPhone 8 een verticale camera zal hebben. Op de foto is te zien dat het hier mogelijk gaat om een glazen behuizing. Verder valt nog iets anders op: er is geen uitsparing gemaakt voor de Touch ID-sensor aan de achterzijde van het toestel.

Als de foto’s echt zijn, kunnen we stellen dat de Touch ID-sensor ergens anders te vinden is. Apple zou bijvoorbeeld Touch ID in de aan- en uitknop kunnen integreren. Een andere optie is dat het het bedrijf toch gelukt is om Touch ID onder het beeldscherm te integreren. De introductie van de iPhone 8 wordt verwacht voor de tweede week van september. De geruchten zouden maar zo eens waar kunnen zijn: vorig jaar lekten geruchten over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus al vroeg uit, en bleken behoorlijk wat geruchten waar te zijn.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general