Topman bevestigt komst draadloos opladen iPhone 8

Topman bevestigt komst draadloos opladen iPhone 8

De iPhone 8 die mogelijk in september wordt aangekondigd, krijgt hoogstwaarschijnlijk een mogelijkheid om draadloos op te laden. Er gaan al een tijdje geruchten dat de iPhone 8 waterdicht zal worden en bovendien de mogelijkheid krijgt om het toestel draadloos op te laden.

Die geruchten lijken nu bevestigd. De topman van Wistron bevestigde de geruchten per ongeluk.

Topman Wistron praat mond voorbij over iPhone 8

De topman van Wistron heeft afgelopen week per ongeluk zijn mond voorbijgepraat over de functies van de iPhone 8. We kunnen stellen dat we zijn bevestigingen behoorlijk serieus moeten nemen, want Wistron is een van de twee assemblagebedrijven die de iPhone 8 voor Apple in elkaar zet. Het bedrijf weet dus heel goed welke onderdelen en materialen er in de nieuwe smartphone gebruikt worden.

De topman stelt dat de iPhone 8 volledig stof- en waterdicht zal worden. Momenteel is de iPhone 7 al spatwaterdicht, maar Apple zou de rating verder op willen drijven. Een andere belangrijke functie, is dat het mogelijk wordt om het toestel draadloos op te laden. De topman van Wistron heeft dit bevestigd, maar ook Apple zelf heeft dat min of meer al gedaan, door zich aan te sluiten bij het Wireless Power Consortium. Bovendien wordt de iPhone 8 mogelijk gemaakt van glas, waardoor draadloos opladen mogelijk wordt.

iPhone 7s en iPhone 7S Plus krijgen geen draadloos opladen

De iPhone 8 wordt uitgebracht om het tienjarig bestaan van de iPhone te vieren. De iPhone 7S en de iPhone 7S Plus krijgen waarschijnlijk niet de mogelijkheid om draadloos op te laden, omdat de toestellen een metalen behuizing zouden krijgen. Zij zouden een evolutie van de iPhone 7 worden, terwijl de iPhone 8 een compleet opnieuw ontworpen toestel wordt. Het toestel krijgt de laatste technische snufjes en zou bovendien een edge-to-edge OLED-display krijgen.

Het toestel wordt waarschijnlijk in september gepresenteerd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general