‘Definitieve design iPhone 8 bevestigd’

‘Definitieve design iPhone 8 bevestigd’

Het definitieve ontwerp van de iPhone 8 lijkt te zijn gelekt. De schuldige is accessoire fabrikant MobileFun. Een paar maanden voor de release van de iPhone 7 meldde het bedrijf ook al dat de koptelefoonaansluiting geschrapt was.

Die melding bleek te kloppen en het lijkt erop dat de fabrikant ook dit jaar een groot lek te pakken heeft, maar dat met de iPhone 8. Apple zelf houdt het ontwerp geheim, maar MobileFun biedt nu al screenprotectors voor het nieuwe toestel aan. Daaruit is al veel op te maken over het nieuwe ontwerp van de iPhone 8.

MobileFun verraadt design iPhone 8

Het lijkt erop dat de iPhone 8 er zo uit gaat zien zoals we al voorspeld hadden. Op de foto van de screenprotector is te zien van er inderdaad een kleine uitkeping in het midden van het toestel aan de bovenzijde zit, waar de sensoren en luidspreker zullen worden geplaatst. De rest van de ruimte wordt ingenomen door het beeldscherm. De bezels zijn zo goed als verdwenen, wat betekent dat Apple een andere manier gevonden heeft voor de Touch ID-sensor.

De timing van de foto lijkt ook logisch. Drie maanden van tevoren is een redelijk tijdstip om alvast te beginnen aan de productie van accessoires voor een nieuwe telefoon. De aangeboden screenprotector is bedoeld voor de iPhone 8 en heeft uitsparingen aan de bovenkant. Aan de onderkant vinden we geen uitsparingen. Het beeldscherm is inderdaad 5,8 inch groot. Het lijkt er zelfs op dat Apple erin geslaagd is om de Touch ID-sensor onder het scherm te verwerken.

Als dat niet is gelukt, is het mogelijk dat de knop aan de zijkant van het toestel zit, geïntegreerd in de aan-uitknop. Verder gaan er geruchten dat Apple mogelijk een ‘Touch Bar’ (‘function area’) wil maken op de iPhone 8. In iOS 11 zijn daar nog geen aanwijzingen voor gevonden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general