Video hands-on iPhone 8 duikt op

Video hands-on iPhone 8 duikt op

Er is een video opgedoken waarin de nieuwe iPhone 8 te zien is. Het zou gaan om een zogenaamde hands-on video. De video is hooguit 10 seconden lang en toont de nieuwe smartphone van alle hoeken.

Toch lijkt het erop dat de video veel eerder in het ontwerp- en productieproces is genomen. De video strookt namelijk niet met de geruchten op dit moment. Daarom kunnen we ons afvragen of de video een reden is tot zorg, of dat de video wellicht achterhaald of nep is. Op de video staat de smartphone namelijk niet aan, waardoor het goed mogelijk is dat het om een dummy van een ander bedrijf dan Apple gaat.

Geruchten rondom iPhone 8

De geruchtenstroom rondom de iPhone 8 kwam dit jaar al vroeg op gang. Het design op de foto hierboven is vrijwel zeker het design van Apple voor de iPhone 8 bedacht heeft.

Aan de voorzijde van het toestel wordt het hele schermoppervlak gevuld. Er loopt een roestvrijstalenframe aan de zijkanten over naar de glazen behuizing aan de achterzijde. Verder vinden we een verticale, dubbele camera. Op de video zien we aan de voorkant een inkeping voor een selfiecamera. Tot zover komt de video overeen met de huidige geruchten.

Oude video iPhone 8?

Op de tien seconden durende video zien we bovendien iets opmerkelijks. Apple zou er volgens deze video niet in geslaagd zijn de vingerafdrukscanner onder het scherm te integreren. Daarom zou het bedrijf de Touch ID-sensor aan de achterzijde van het toestel hebben geplaatst. De randen zijn bovendien een stuk dikker dan het huidige model. Het lijkt erop dat de video een ouder prototype toont en dus al even oud is. In ieder geval gaat het hier om een dummy en het is maar de vraag of die niet zelf door iemand in elkaar is gezet. Waarschijnlijk heeft een Chinees bedrijf een mock-up gemaakt op basis van oudere geruchten is dit wat we op de video zien.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general