iPhone 8 met hogere resolutie bezoekt websites

iPhone 8 met hogere resolutie bezoekt websites

De iPhone 8 krijgt waarschijnlijk een hogere schermresolutie. Die voorspelling werd eerder al gedaan door analist Ming-Chi Kuo, die doorgaans goed op de hoogte is van ontwikkelingen van nieuwe iPhones. De analist sprak de verwachting in februari dit jaar al uit, maar nu zijn er ook bewijzen voor gevonden dat de iPhone 8 inderdaad een hogere schermresolutie zal krijgen.

De iPhone 8 zal zeer waarschijnlijk een OLED-display krijgen, een glazen behuizing en een beeldscherm dat de hele voorzijde bedekt. Daarmee is er geen ruimte voor de thuisknop.

Hogere resolutie iPhone 8 duikt op in analytics

De iPhone 8 krijgt een hogere resolutie, zo weet de website MacRumors zeker. De website heeft op basis van eigen verwachtingen onderzoek gedaan naar de bezoekers van de eigen website. Steeds meer iPhone 8-toestellen zijn daarbij in het logboek gevonden. Het gaat om een relatief kleine groep, maar toch heeft het bedrijf bewijzen dat de iPhone 8 een andere schermresolutie zal krijgen.

De analist Ming-Chi Kuo voorspelde eerder al dat de iPhone 8 een 5,8 inch groot scherm zou krijgen. Het onderste gedeelte zou dan een dynamische navigatiebalk krijgen. Daarnaast zou de vingerafdruksensor in het scherm zijn geïntroduceerd.

De resolutie zal mogelijk komen te liggen op 1242 bij 2800 pixels. Het weergavegebied van 5,2 inch zal een resolutie van 1125 bij 2436 pixels krijgen. Op dat gebied zien we apps als Safari, Mail, Facebook en andere apps. De resolutie is sinds de introductie van de iPhone 4 in 2010 verdubbeld en zelfs verdrievoudigt. Het lijkt erop dat de schermresolutie ook dit jaar weer flink omhoog zal gaan.

iPhone 8 bezoekt geruchtensites

Het lijkt erop dat bij Apple de geruchtensites ook gevonden zijn. MacRumors stelt dat er een 3x-resolutie gevonden is van 375 bij 812 pixels, waarmee we kunnen stellen dat het scherm van de iPhone 8 langer is dan die van de iPhone 7. Alle toestellen draaien iOS 11, en de IP-adressen behoren toe aan Apple; ze komen onder meer uit Cupertino, Sunnyvale en San Francisco.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general