‘Weer nieuwe beelden iPhone 8 gelekt’

‘Weer nieuwe beelden iPhone 8 gelekt’

Er zijn weer nieuwe foto’s verschenen van hoe de iPhone 8 eruit komt te zien. Het nieuwe toestel krijgt geen thuisknop. Apple zou er ook niet voor gekozen hebben om de knop naar de achterzijde van het toestel te verplaatsen.

De knop wordt hoe dan ook onder het glas geplaatst, maar hoe het bedrijf dat precies wil doen, is nog niet duidelijk. De foto’s zijn afkomstig van een belangrijke rekker in het circuit over iPhone 8-geruchten. De foto’s komen opnieuw van Benjamin Geskin.

Echte iPhone 8 of dummy?

De vraag is of het hier om een echte iPhone 8 op de foto gaat, of om een dummy. Benjamin Geskin is er niet helemaal zeker van. De foto’s werden geplaatst op het Twitteraccount van OnKaks. Geskin stelt dat het gaat om foto’s van een dummy, maar OnLeaks heeft daar zelf nog niet op gereageerd.

Als we goed naar de foto’s kijken, lijkt het er inderdaad op dat het hier om een dummy gaat. Dummy’s worden gebruikt als een soort mal voor fabrikanten van smartphone-accessoires. Vermoedelijk heeft Apple dat ook gedaan, zodat fabrikanten alvast aan de slag kunnen met producties van bijvoorbeeld hoesjes en oplaad docks. De eerste accessoires zijn inmiddels zelfs al klaar en verraden het design van de iPhone 8. Onlangs publiceerde de website Mobile Fun al een aantal hoesjes en screen protectors.

De nieuwe beelden van de iPhone 8 bevestigen eerdere vermoedens, dat de thuisknop een plekje onder het scherm zal krijgen. De knop zit niet op de bezels onder het scherm, omdat daar geen ruimte meer voor is. Het is ook mogelijk dat Apple de Touch ID-sensor volledig weglaat en gebruikmaakt van biometrische beveiliging. Er zou dan een knop in iOS 11 kunnen zitten, waarmee het mogelijk is verder te navigeren. Er zijn al aanwijzingen dat zowel de voor- als achtercamera dieptes kunnen zien.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general