Vlogger toont dummy iPhone 8

Vlogger toont dummy iPhone 8

Een vlogger heeft een nieuwe video op YouTube gezet waarin een prototype van de iPhone 8 te zien is. De video werd online gezet door EverythingApplePro. In het filmpje is een gitzwarte variant van de iPhone 8 te zien.

In de video zien we veel geruchten bevestigd worden: een groter scherm, een verticale dubbele camera en een edge-to-edge afwerking. Opvallend is dat eraan zowel de voorkant als de achterkant geen homeknop te zien is. Die zou volgens deze dummy dus onder het scherm geïntegreerd moeten zijn.

iPhone 8 is iets groter dan iPhone 7, maar kleiner dan iPhone 7 Plus

In het filmpje wordt ook ingegaan op het formaat van de iPhone 8. Het nieuwe toestel is iets groter dan de iPhone 7, maar aanzienlijk kleiner dan de iPhone 7 Plus. Dat terwijl de iPhone 8 naar verluidt een schermformaat van 5,8 inch zal krijgen. Doordat het scherm van rand tot rand loopt, is het schermformaat weliswaar groter, zonder dat het formaat van het toestel zelf vergroot hoeft te worden.

Alle vier de schermranden worden volledig gevuld. Verder is er ook geen homeknop meer te zien. Sommige geruchten stellen dat de knop op de achterkant zit, maar op de video is de knop daar niet te vinden. De laatste geruchten zeggen dat Apple bezig is met het onderzoeken van drie technieken om de knop onder het scherm te integreren.

Dummy iPhone 8 lijkt niet compleet

De dummy die op de video te zien is, lijkt overigens niet compleet. Aan de voorkant van het toestel ontbreken wat details. Zo is niet te zien waar Apple de sensors aan de voorzijde van het toestel heeft gelaten. Ook is er geen ruimte over gelaten voor de frontcamera. Volgens geruchten heeft Apple een kleine uitsparing aan de bovenkant gemaakt om deze zaken in te plaatsen, maar op de dummy is dat niet te zien. De dubbele verticale camera is wel goed op de video te zien. De dummy is waarschijnlijk afkomstig van een hoesjesfabrikant. Daardoor ontbreekt de gedetailleerde voorkant.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general