Zo kan een witte iPhone 8 eruitzien

Zo kan een witte iPhone 8 eruitzien

Ontwerper Martin Hajek heeft een nieuw ontwerp gemaakt van de iPhone 8. In het concept is te zien hoe de iPhone 8 eruit zou kunnen komen te zien is een witte variant. De witte iPhone 8 ziet er in het ontwerp van Hajek aanzienlijk spectaculairder uit dan de iPhone 7.

De meeste ontwerpers hebben wel al mock-ups van de iPhone 8 gemaakt, maar die tonen vooral zwarte modellen. Hajek laat zien hoe een witte iPhone 8 eruit zou kunnen komen te zien.

iPhone 8 zwart render

Witte iPhone 8 gebaseerd op geruchten

Het ontwerp van Hajek zou maar zo eens dicht bij de waarheid kunnen komen te liggen. Hajek heeft bij het ontwerpen alle eerdere geruchten meegenomen bij het ontwerp. Daardoor zien we op de foto een stijlvol en gedetailleerd ontwerp. De home-button ontbreekt op de voorzijde en op de achterzijde zien we inderdaad een verticale camera.

Verder zien we op de render een nagenoeg randloos scherm. De Touch ID is volgens Hajek geïntegreerd onder het display. Het is niet zeker of Apple dat echt voor elkaar zal krijgen, maar de meeste Apple-fans hebben die verwachting wel. Aan de bovenkant van het scherm zien we een kleine inkeping, waar de sensoren, de luidspreker en de frontcamera te vinden zijn.

De rand is gemaakt van roestvrijstaal. De rest van het toestel is volledig in glas vormgegeven. Ook deze details werden via eerdere geruchten naar buiten gebracht. De iPhone 8 heeft volgens Hajek een dubbele front camera, maar daarover zijn amper geruchten verschenen. De dubbele camera zou zorgen voor een mogelijkheid tot nieuwe functies, zoals 3D gezichtsherkenning en augmented reality.

Zo ziet iOS 11 eruit op de iPhone 8

Verder zien we op de mock-ups van Hajek hoe iOS 11 eruit kan komen te zien op de witte iPhone 8. In het concept heeft de ontwerper de ‘niet storen tijdens het autorijden’-functie uitgewerkt. Hajek heeft de renders in zowel het wit als zwart gepubliceerd, zodat je alvast je keuze kunt maken nog voordat de iPhone 8 uit is.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general