KPN ondersteunt Visual Voicemail voor iPhone

KPN ondersteunt Visual Voicemail voor iPhone

KPN gaat zeer binnenkort de ondersteuning voor Visual Voicemail voor de iPhone invoeren. Daarmee is de provider de eerste provider in Nederland die de nieuwe functie gratis gaat ondersteunen.

Visual Voicemail is onderdeel van een nieuw voicemailplatform waar KPN mee gaat werken. Vanaf 17 juli worden klanten van KPN overgezet naar dat nieuwe platform.

App voor voicemail

Visual Voicemail betekent niet dat je een videoboodschap achter kunt laten, maar je krijgt wel meer controle over je voicemailberichten. De functie zit in iOS en geeft je de mogelijkheid om je voicemail berichten af te luisteren aan de hand van de interface in het mobiele besturingssysteem.

Zo kun je precies zien wie wanneer een voicemailbericht heeft achtergelaten. Je kunt de voicemail in een eigen gekozen volgorde afspelen. T-Mobile heeft in Nederland deze dienst al eerder aangeboden, maar daarvoor moest betaald worden. KPN biedt de functie binnenkort als onderdeel van het abonnement aan.

Software updaten voor Visual Voicemail

Klanten die aan de slag willen met Visual Voicemail, zullen eerst hun software moeten bijwerken. De functie was aanvankelijk een voorwaarde voor mobiele providers om de iPhone te mogen verkopen. Daarom bood T-Mobile deze functie sinds 2008 aan, maar vraagt daar tegenwoordig 2 euro per maand extra voor. Bij KPN is de dienst straks gratis en onderdeel van het abonnement. Daarvoor moeten consumenten wel eerst een software-update installeren. Het gaat om een zogeheten carrier update die straks vanzelf binnenkomt op de iPhone. De update is beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten van de provider.

KPN gaat de nieuwe functie stap voor stap uitrollen. Later kun je ook sms en voicemail aan en uitzetten via de instellingen van de iPhone. Er verdwijnen ook een aantal functies: terugbellen met de toets 1 is niet meer mogelijk, evenals tot na 14 dagen terugluisteren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general