‘Nieuwe iPhone 8 maakt Apple aanzienlijk meer waard’

‘Nieuwe iPhone 8 maakt Apple aanzienlijk meer waard’

De komst van de iPhone 8 gaat Apple meer geld in het laatje brengen. De waarde van Apple zal naar ongekende hoogtes schieten, zo voorspelt een analist van Drexel Hamilton,

Momenteel is Apple al het meest waardevolle bedrijf in de wereld. Hamilton voorspelt dat het bedrijf die positie nog wel even zal behouden. Op dit moment heeft Apple een waarde van 752 miljard dollar. Het bedrijf is hard op weg naar een waarde van een biljoen.

iPhone 8 stuwt waarde Apple

De analist van Drexel Hamilton, Brian White, stelt dat de iPhone 8 aanzienlijk bij zal dragen aan de waarde van Apple. Eens de iPhone 8 uit is, zal het bedrijf een waarde van over een biljoen dollar vertegenwoordigen. Het aankomende vlaggenschip toestel wordt later dit jaar gepresenteerd. Daarnaast presenteert Apple ook de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus. Alle drie de telefoons zullen ook in de Nederlandse winkels te koop zijn.

Die producten leggen Apple geen windeieren. White berekent dat Apple al dit jaar over het biljoen zal schieten. Dat is belangrijk voor Drexel Hamilton. Dat bedrijf heeft zo’n 5,4 miljard dollar aan aandelen in Apple. Het grote succes wordt voornamelijk veroorzaakt door de iPhone 8, zo stelt White.

Het is een veelbelovende smartphone die al meerdere keren per week in het nieuws is, zonder dat Apple zelf het toestel heeft aangekondigd of het bestaan ervan heeft erkend. De iPhone 8-geruchten komen voort uit geruchten rondom de productieketen van het bedrijf, en bovendien presenteert Apple ieder jaar nieuwe smartphones. Daarbij komt nog eens bovenop dat de iPhone dit jaar tien jaar bestaat.

iPhone 8 aankondiging

Wanneer de iPhone 8 precies wordt aangekondigd, is nog niet duidelijk. Apple zal tegen het eind van de zomer de uitnodigingen aan de pers de deur uit doen. De iPhone 8 zal goed zijn voor de waarde van het bedrijf. Mogelijk wordt het toestel in september uit de doeken gedaan. De verwachting is dat het toestel een A11-chip heeft, 3GB werkgeheugen en een scherm vullend OLED-display.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general