‘iPhone 8 gaat 1200 dollar of meer kosten’

‘iPhone 8 gaat 1200 dollar of meer kosten’

Er zijn de laatste tijd al veel geruchten verschenen over de prijs van de iPhone 8. Experts meldden eerder dat het nieuwe toestel 1000 dollar of meer zou gaan kosten. Toen verscheen er een notitie dat het toestel mogelijk rond de 900 dollar zou kosten, om te kunnen concurreren met de Samsung Galaxy S8.

Analist John Gruber doet er nog een behoorlijk schepje bovenop. Hij verwacht dat het toestel meer dan 1200 dollar zal gaan kosten. We hebben het hier dan over het instapmodel, met 64GB opslaggeheugen.

Gruber doet voorspelling over iPhone 8

John Gruber doet een voorspelling over de prijs van de iPhone 8. De prijs mag wat hoog lijken, maar de analist staat bekend om zijn goede connecties binnen Apple. Daarnaast voorspelde hij de prijs van de uiterst exclusieve Apple Watch, in het goud, juist. Dat terwijl niemand hem in de Apple-scene hem serieus nam.

Apple fans zijn begonnen met het gokken naar de prijs van de iPhone 8. Sommigen denken dat het duurste model op de markt zal komen voor rond de 1500 dollar. Op dit moment is de iPhone 7 op de markt voor 649 dollar. De prijs zou dus aanzienlijk stijgen. Gruber denkt zelfs aan een prijs van zo’n 1200 dollar, voor het instapmodel van 64 GB.

Oorzaak hoge prijs iPhone 8

Gruber weet dat 1500 dollar voor het instapmodel waarschijnlijk veel te hoog is. Hij denkt dat het instapmodel zo’n 1200 dollar gaat kosten. Het duurste model zou tussen de 1300 en 1400 dollar gaan kosten. Gruber staat bekend om zijn connecties met Phil Schiller. Toch heeft hij bij dit gerucht geen informatie van Apple gekregen. Gruber is niet de eerste analist die hogere prijzen voorspeld. De prijsverhoging zou nodig zijn, omdat sommige onderdelen behoorlijk kostbaar zijn om te maken. Bovendien is er sprake van schaarste. Een belangrijke oorzaak zou het OLED-scherm zijn, dat momenteel niet in grote hoeveelheden beschikbaar is. Apple heeft de keus tussen het verhogen van de prijs en het vertragen van het toestel. Het bedrijf zou voor de eerste optie gekozen hebben. Gruber schrijft verder dat de iPhone 8 waarschijnlijk iPhone Pro of iPhone Edition zal gaan heten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general