Apple kampt met problemen software iPhone 8’

Apple kampt met problemen software iPhone 8’

Er zou sprake zijn van lichte paniek op het hoofdkantoor van Apple in Cupertino. Bronnen beweren dat de software voor de nieuwe functies op de iPhone 8 niet op tijd af zou komen. September komt inmiddels steeds dichterbij, maar Apple zou een paar nieuwe functies nog niet af hebben.

Het gaat om twee belangrijke nieuwe functies die bedoeld zijn voor de iPhone 8. Het gaat om het draadloos opladen en de 3D-camera. De iPhone 8 wordt in september gepresenteerd.

Draadloos opladen en 3D-camera in iPhone 8

Naar verluidt zou Apple bezig zijn met het geschikt maken van de software voor de iPhone 8, om zo twee belangrijke nieuwe features werkend te krijgen. Het gaat om draadloos opladen en de 3D-camera. Fast Company meldt dat Apple problemen heeft met het laten functioneren van de nieuwe functies. Het probleem ligt deze keer niet bij de productie van de chips of andere hardware, maar Apple zou problemen hebben met de software. iOS 11 wordt het besturingssysteem dat uitgeleverd wordt bij aanschaf van de iPhone 8, maar die software is niet op tijd klaar wanneer Apple het nieuwe toestel presenteert, zo is het gerucht.

De iPhone 8 krijgt een nieuw design met compleet nieuwe functies. Apple zou voor draadloos opladen toch kiezen voor Qi (inductieladen). Die manier van laden gebruikt het bedrijf al voor het draadloos opladen van de Apple Watch. De 3D-camera zal ingezet worden voor gezichtsherkenning, zo beweren bronnen. Bovendien kan men de camera ook gebruiken voor augmented reality (AR).

Apple heeft problemen met functies iPhone 8 in iOS 11

Apple heeft problemen met de functies van de iPhone 8 in iOS 11. Draadloos opladen zou niet voldoende werken en datzelfde geldt voor de 3D-camera. Mogelijk lost Apple de problemen nog voor september op, maar anders kunnen we de functies voorlopig niet gebruiken als de iPhone 8 wordt geïntroduceerd. Fast Company meldt dat er nog een mogelijk is dat de Touch ID-sensor toch onder het scherm wordt geïntegreerd.

De functies zouden later kunnen worden toegevoegd. Mogelijk gebeurt dat in iOS 11. Dat gebeurde bijvoorbeeld met Apple Pay bij de iPhone 6 en de portretfunctie vorig jaar bij introductie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general