‘Apple’s ontwerp voor iPhone 8 is bevestigd’

‘Apple’s ontwerp voor iPhone 8 is bevestigd’

Het ontwerp voor de iPhone 8 lijkt bevestigd. Dat schrijft de website Forbes op basis van eigen onderzoek. Journalist Gordon Kelly werkte samen met een hoesjesmaker, waarna hij de originele ontwerpbestanden van de iPhone 8 in handen kreeg.

Samen met de hoesjesmaker maakte Forbes een render van het toestel, wat het design tot nu toe heeft bevestigd.

iPhone 8 krijgt fors nieuw design

De geruchten over de iPhone 8 lijken inderdaad te kloppen. Uit de nieuwste render valt inderdaad op te maken dat Apple de iPhone 8 een edge-to-edgescherm zal geven. Aan de bovenzijde van het scherm is een inkeping gemaakt, waar de verschillende sensoren, luidspreker en de microfoon geplaatst zal worden.

Forbes doet de uitspraken op basis van zogenaamde CAD-bestanden die een journalist in handen kreeg uit de toeleveringsketen van Apple. Een hoesjesmaker had de renders in handen gekregen. Daarmee spreekt de site tegen dat Apple zou werken aan een ‘schaduw-iPhone’ die een stuk minder spectaculair zou zijn, dan aanvankelijk werd gedacht.

Klanten zouden de iPhone 8 kunnen verwachten zoals de geruchten daar een beeld van hebben gegeven, zo schrijft Kelly. Daarmee behoren de bezels straks verleden tijd. De iPhone 8 zal een 5,5 inch groot display krijgen en bovendien een zogenaamde ‘function area’ in iOS 11.

Bijna alle geruchten iPhone 8 bevestigd

De renders tonen inderdaad dat bijna alle geruchten rondom de iPhone 8 bevestigd zijn. Zo krijgt het toestel een verticale dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Augmented Reality zal daarbij een belangrijke rol gaan spelen. Opvallend is dat Apple nog steeds kiest voor een Lightning-aansluiting, in plaats van USB Type C.

Het meest opvallend is de dikkere power buton. Mogelijk zou Apple de Touch ID-sensor naar deze knop hebben verplaatst, omdat het nog niet mogelijk zou zijn de sensor onder het scherm te integreren. Apple zou de knop niet naar de achterzijde willen verplaatsen. Uit een patent blijkt dat Apple de Touch ID-sensor inderdaad naar de powerbutton zou willen verhuizen. Forbes wijst erop dat een dergelijke render als deze eerder uitlekte bij de Samsung Galaxy Note 8 en deze aardig bleek te kloppen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general