‘Apple werkt aan nieuwe emoji’

‘Apple werkt aan nieuwe emoji’

Apple heeft een aantal nieuwe emoji’s getoond. De emoji’s worden opgenomen in de Unicode 10-standaard en zijn waarschijnlijk te gebruiken na een update van iOS 10, maar zeker in iOS 11.

Er komen tal van nieuwe emoji’s bij. Binnenkort is het mogelijk om emoji’s met baarden, hoofddoeken, zombi’s en borstvoedende vrouwen te sturen.

Gedetailleerdere emoji

Unicode 10 krijgt er een hoop nieuwe emoji’s bij. Opvallend is de aandacht die Apple heeft gegeven aan de nieuwe emoticons. Ze zitten namelijk vol detail. Emoji’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in onze digitale communicatie. Daarom heeft Apple extra uitgepakt en een aantal nieuwe emoji’s gemaakt, zodat het gemakkelijker moet worden om de juiste emoji in de juiste situatie te kunnen gebruiken.

Op dit moment is Unicode 9 nog de standaard. Er wordt inmiddels hard gewerkt aan Unicode 10. In Unicode 10 zijn er een aantal nieuwe standaard emoji’s toegevoegd, maar bedrijven als Apple kunnen ook zelf nog emoji’s toevoegen. Apple toont de eerste emoji binnen de Unicode 10-set. De emoji’s kunnen straks worden gebruikt in iOS 11, maar ook in de nieuwe versie van macOS en watchOS. Apple heeft veel oog voor detail in de nieuwe emoji’s. De meeste emoji’s blijven onzijdig, zodat het verschil tussen man en vrouw niet te zien is. Toch voegt Apple detail doe: je ziet rondspringende stukjes van het hoofd van de emoji of bij de overgeef-smiley stukjes braaksel.

Nieuwe emoji

Apple voegt verschillende nieuwe emoji’s in Unicode 10 toe. Zo kun je binnenkort een overgeef of hoofd ontplof-emoji sturen. Daarnaast zijn er ook diverse emoji’s toegevoegd, zoals een emoji met een hoofddoek of baard. Een andere emoji is er een waarop een kind borstvoeding krijgt. Voor wie veel fantasie heeft, worden ook emoji zoals tovenaars, vampiers, zombies, elven, zeemeerminnen en feeën toegevoegd. Al deze emoji’s zijn te gebruiken in zowel een mannelijke als vrouwelijke emoji, met verschillende huidskleuren. Mogelijk worden de nieuwe emoji toegevoegd nadat iOS 11 in de herfst is uitgekomen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general