Dummy witte iPhone 8 duikt op

Dummy witte iPhone 8 duikt op

Over een maand of twee zal Apple mogelijk de iPhone 8 presenteren. Inmiddels duiken er steeds meer concepten, renders en foto’s van dummy’s op die ons een beter inzicht moeten geven hoe het nieuwe toestel eruit komt te zien.

Apple probeert te voorkomen dat het nieuwe toestel uitlekt, maar het lijkt erop dat dit toch gebeurd is. Mede doordat Apple het ontwerp per ongeluk zelf in de code van de HomePod heeft gezet. Een nieuwe dummy laat zien hoe de iPhone 8 er mogelijk in het wit uit komt te zien.

Witte iPhone 8 ziet er zo uit

Apple zal dit jaar de iPhone 8 mogelijk weer in een aantal kleuren produceren. Sinds de komst van de iPhone heeft Apple altijd de kleuren zwart en wit aangehouden en er is geen reden om aan te nemen dat dit in september zal veranderen. Daarom hebben fabrikanten van accessoires dummy’s gemaakt, zodat ze op basis daarvan een hoesje kunnen produceren. De dummy’s worden gemaakt aan de hand van de officiële schematische tekeningen van Apple. Het nieuwe lek laat zien hoe de iPhone 8 er in het wit ui zal komen te zien.

De witte iPhone 8 ziet er mogelijk wat minder fraai uit dan de zwarte iPhone 8. Je ziet de bezels aan de zijkanten van de smartphone, terwijl dat bij de zwarte variant niet zo opvalt. Verder valt de balk aan de bovenkant van het toestel op.

Dummy zegt niets over Touch ID in iPhone 8

Het is nog niet duidelijk wat Apple met de Touch ID wil gaan doen in de iPhone 8. Op deze dummy is te zien dat er geen fysieke huisknop is. Mogelijk bouwt Apple de knop in onder het scherm, maar aannemelijker is dat Apple de knop vervangt met 3D-gezichtsherkenning-technologie. De FaceTime-camera wordt daarvoor naar de rechterkant verhuisd. Het duurt ongeveer nog vijf of zes weken tot het toestel door Apple gepresenteerd zal worden. Het nieuwe toestel wordt mogelijk in de eerste week van september gepresenteerd, maar is mogelijk pas later verkrijgbaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general