‘Productie iPhone 8 ligt op schema’

‘Productie iPhone 8 ligt op schema’

Apple zou de problemen rondom de productie van de iPhone 8 hebben opgelost. De bekende Letse Apple-lekker Benjamin Geskin stelt dat Apple inmiddels begonnen is aan de productie van het nieuwe toestel. De afgelopen tijd waren er meerdere geruchten dat het bedrijf uit Cupertino het toestel niet op tijd af zou krijgen, maar het lijkt erop dat Apple die problemen toch heeft opgelost.

Geskin schrijft dat de productie van de iPhone 8 op schema ligt. Inmiddels rollen de eerste toestellen van de band.

iPhone 8 in testproductie

De Chinese fabriek Foxconn maakt de eerste test-toestellen. Het gaat hier om een proefproductie van zo’n 200 toestellen per dag. Opvallend is dat Geskin meldt dat het Apple toch is gelukt om de Touch ID-vingerafdrukscanner onder het scherm te integreren. De productie van de smartphones ligt nog laag, omdat eerst moet worden vastgesteld of de nieuwe smartphones zonder fouten geproduceerd worden. Dit is onderdeel van Apple’s strenge kwaliteitscontrole.

Dat is een grote stap vooruit, want uit eerdere geruchten bleek dat het Apple niet gelukt was, en dat het toestel een gezichtsherkennings-sensor zou krijgen, die Touch ID moet vervangen. Mogelijk krijgt het toestel nu toch beide mogelijkheden. Apple brengt de iPhone 8 mogelijk in september uit, om te vieren dat de iPhone inmiddels al tien jaar bestaat. De iPhone 8 heeft naar verluidt bijna geen bezels meer, waardoor er ook geen ruimte meer is voor een vingerafdrukscanner.

Apple presenteert iPhone 8 in september

Zoals altijd zal Apple de iPhone 8 ook dit jaar weer in september presenteren. Mogelijk gebeurt dat op 6 of 13 september. Normaalgesproken presenteert Apple haar nieuwe smartphones altijd in de eerste week van september, waardoor we 6 september in de agenda kunnen invullen. Wel gaat de iPhone 8 aanzienlijk meer kosten: mogelijk kost het instapmodel al 1100 euro. Verder kan de voorraad nog wel eens tegenvallen, waardoor het de eerste maanden moeilijk zal worden om een iPhone 8 te kunnen bemachtigen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general