‘Zo ziet de verpakking van de iPhone 8 eruit’

‘Zo ziet de verpakking van de iPhone 8 eruit’

Op de Chinese variant van Twitter, Weibo, is een foto opgedoken van de vermeende verpakking van de iPhone 8. Op de foto is een ontwerp te zien van de voorzijde van het toestel, dat overeenkomt met het ontwerp dat Apple per ongeluk zelf bevestigd heeft in de software voor de HomePod.

Op de doos is te zien hoe de voorkant van het toestel eruit komt te zien. Daarnaast staat de sim-ejector afgebeeld, die nieuwe gebruikers moet vertellen hoe zij de simkaart in de iPhone kunnen plaatsen.

Gelekte doos iPhone 8 bevestigt geruchten

De geruchten rondom de iPhone 8 komen overeen met de foto van de doos die nu gelekt is. In de afgelopen jaren kwam het vaker voor dat de zogenaamde verpakking van de nieuwe iPhone gelekt werd, maar dat die foto niet bleek te kloppen. De illustratie op deze foto lijkt namelijk sterk op de foto die de verpakking van de iPhone 7 heeft. Nieuw is de groene pijl waaruit op te maken valt hoe de simkaart in de telefoon geplaatst moet worden.

De foto is mogelijk niet authentiek, maar echt zeker weten doen we dat niet. De tekening komt namelijk wel overeen met de geruchten tot nu toe. De iPhone 8 zou een 18,5:9 schermverhouding krijgen, een langere aan-uitknop hebben en bovendien een ‘sensor-strip’ krijgen aan de voorzijde van het toestel. Daarin wordt onder meer de FaceTime-camera geplaatst.

Ook deze foto laat niet zien wat er met de Touch ID-sensor in de iPhone 8 gebeurt

Wat gebeurt er met de Touch ID-sensor aan de voorzijde van het toestel, nu de iPhone 8 geen plek meer heeft voor deze knop? Ook op de doos kunnen we er niets uit afleiden. Mogelijk wordt de functie ingebouwd onder het scherm, maar we zouden verwachten dat Apple daar dan wel mee zou pochen op de voorkant van de doos. Misschien dat de sensor vervangen wordt door gezichsherkenningstechnologie. We weten het pas in de eerste week van september, al zegt lekker Benjamin Geskin dat het Apple toch gelukt is de knop onder het scherm te plaatsen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general