‘iPhone 7S heeft glazen achterkant’

‘iPhone 7S heeft glazen achterkant’

De opvolger van de iPhone 7, de iPhone 7S, heeft een glazen achterkant. De iPhone 7S wordt samen met de iPhone 7S Plus en de iPhone 8 in september aangekondigd. Veel consumenten kijken uit naar de iPhone 8, waardoor geruchten over de iPhone 7S wat achterblijven.

Analisten verwachten echter dat meer mensen zullen kiezen voor de opvolger van de iPhone 7, omdat de toestellen veel goedkoper zullen zijn dan de iPhone 8. Uit foto’s van een dummy wordt duidelijk hoe de iPhone 7S er ongeveer uit zal komen te zien. Opvallend is dat Apple mogelijk kiest voor een glazen behuizing.

iPhone 7S dummy heeft glazen achterkant

Het lijkt erop dat de iPhone 7S een glazen achterkant zal hebben, in plaats van een metalen achterkant. Dat is af te leiden uit de foto van een dummy van het toestel. De foto’s tonen dat de achterkant van het toestel wat meer glanst, waarmee de geruchten rondom de ‘spiegelende behuizing’ worden bevestigd. Doordat de achterkant meer glanst, zullen er mogelijk minder kleurstellingen worden aangeboden.

Het model dat we op de foto zien, is een dummy van de toekomstige iPhone 7S Plus. Dat is de 5,5 inch variant van de iPhone 7S, de opvolger van de iPhone 7 Plus. Wellicht heeft Apple gekozen voor een glazen achterkant om zo het draadloos opladen mogelijk te maken. Apple zou mogelijk alle drie de nieuwe toestellen willen voorzien van ondersteuning van draadloos opladen. Dit gaat aan de hand van inductielader. De laders worden niet standaard meegeleverd bij de nieuwe iPhones, maar moeten los worden aangeschaft.

Overige aanpassen iPhone 7S

Rondom het scherm zien we een metalen frame. Dat frame houdt de glasplaten van de iPhone 7S Plus bij elkaar. Nog steeds is duidelijk dat het design voortkomt uit dat van de iPhone 6 en de iPhone 7.

Wel laat Apple de antennelijnen op de achterkant in toekomstige versies weg. De glazen behuizing laat de signalen van zichzelf al goed door. Daarnaast heeft de onderkant twee grilles voor speakers, waarvan er mogelijk maar één echt een speaker bevat. De iPhone 7S (Plus) krijgt een Touch ID-knop aan de voorkant, maar die zal bij de iPhone 8 ontbreken. Mogelijk kondigt Apple het toestel in september aan. De toestellen komen mogelijk eerder beschikbaar dan de iPhone 8.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general