‘Productie iPhone 8 loopt op schema’

‘Productie iPhone 8 loopt op schema’

De massaproductie van de iPhone 8 loopt toch op schema. Er gingen langere tijd geruchten dat de iPhone 8 niet op tijd klaar zou zijn voor de aankondiging in september, maar het lijkt er nu op dat Apple die problemen volledig heeft weten op te lossen.

De toeleveranciers van Apple zouden zijn gestart met de massaproductie van de iPhone 8. Dat meldt een betrouwbare bron die bekend is binnen de productieketen van Apple. Bijna ieder jaar gang er geruchten dat de nieuwe iPhone niet op tijd klaar is en ieder jaar opnieuw weet Apple die problemen op te lossen.

iPhone 8 is nieuwe smartphone waar we allemaal naar uitkijken

De iPhone 8 krijgt voor het eerst sinds de introductie van de iPhone 6 een nieuw design. Dat betekent dat Apple-liefhebbers voor het eerst in drie jaar getrakteerd worden op een nieuw ontwerp. Apple presenteert de iPhone 8 naar verluidt samen met de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus in september. De geruchtenmolen draait al een tijd lang op volle toeren.

De iPhone 8 krijgt een compleet nieuw ontwerp en veel nieuwe mogelijkheden. Het toestel krijgt dunnere bezels, mogelijkheden om het toestel draadloos op te laden en gezichtsherkenning. Door het gebruik aan ruimte moet Apple een oplossing verzinnen voor de fysieke homebutton, die waarschijnlijk van de voorzijde van het toestel zal verdwijnen.

iPhone 8 leidde tot problemen

Toeleveranciers zouden de afgelopen maanden meermaals tegen problemen aan zijn gelopen. Apple heeft die problemen mogelijk weten op te lossen. De afgelopen weken doken er veel verhalen op dat Apple de iPhone 8 niet op tijd klaar zou krijgen voor de onthulling in september. Bovendien zouden de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus eerder beschikbaar zijn en daarna pas de iPhone 8. Maar mogelijk worden de toestellen nu toch tegelijk verkocht.

Wel is er een probleem: de voorraad van de iPhone 8 zal bij lancering erg beperkt zijn. De kans dat Apple het toestel volledig uit zal stellen, is inmiddels nihil. Volgens de gerespecteerde leaker @Onleaks is de iPhone 8 inmiddels in massaproductie gegaan. De lekker wijst erop dat we binnenkort alle onderdelen te zien zullen krijgen. Apple kondigt de iPhone 8 mogelijk in de eerste of tweede week van september aan.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general