‘iPhone 8 krijgt koperen kleur’

‘iPhone 8 krijgt koperen kleur’

De iPhone 8 komt waarschijnlijk in minder kleuren uit, maar krijgt wel een andere kleur. Vanzelfsprekend komt er een witte en een zwarte versie van het nieuwe toestel beschikbaar, maar Apple zou ook een koperen variant voor ons in petto hebben.

De koperen kleur wordt de derde beschikbare kleur, naast de zwarte en zilveren variant. Inmiddels zijn er foto’s in omloop, die werden gepubliceerd op de Chinese microblogsite Weibo.

iPhone 8 met koperen kleur

Veel geruchten gaan al over het ontwerp van de iPhone 8, maar van welke kleuren de nieuwe smartphone straks beschikbaar zijn, is nog maar weinig bekend. De bekende analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities voorspelde eerder dat de iPhone 8 in minder kleuren beschikbaar zou komen.

De iPhone 8 zou in vier kleuren beschikbaar komen, zeggen andere analisten. Zo werd er meermaals gesproken over een spiegelend model. Inmiddels is duidelijk dat de iPhone 8 waarschijnlijk in drie kleuren komt: zwart, zilver en koper.

Het koperen model is de derde kleur van de nieuwe smartphone en lijkt sterk op wat Apple eerder ‘roségoud’ noemde. Toch lijkt deze kleur iets donkerder te zijn. Het is een mis tussen oranje en roségoud. Het is niet duidelijk of de smartphones op de foto’s dummy’s zijn, of dat deze foto’s gelekt zijn uit de productieketen en het dus om authentieke foto’s gaat. De website Slashleaks wist de hand te leggen op nog meer foto’s van de iPhone 8 in koperkleur, inclusief een witte voorkant. Het is de eerste keer dat een witte iPhone zou duidelijk wordt afgebeeld.

Apple brengt iPhone 8 in september uit

De iPhone 8 komt naar verluidt in september uit. Daarnaast kondigt Apple ook de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan. De smartphones heten iPhone 7S en iPhone 7S Plus en hebben hetzelfde ontwerp als hun voorgangers. Mogelijk krijgen de smartphones wel een glazen achterkant en metalen rand. Welke kleuren de smartphones krijgen, is nog niet bekend. Mogelijk valt matzwart af, vanwege het glazen ontwerp. De iPhone 7S en iPhone 7S Plus komen mogelijk beschikbaar in het zwart, zilver, goud, roségoud en rood.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general