Ontwerp iPhone 8 in case gelekt

Ontwerp iPhone 8 in case gelekt

Het definitieve ontwerp van de iPhone 8 lijkt te zijn gelekt. Op de foto is de nieuwe smartphone te zien in een dikke hoes. De voorkant van het toestel bestaat vrijwel volledig uit het scherm.

De foto is gelekt door de bekende lekker Evan Blass. Blass staat bekend als een lekker van betrouwbare informatie. De foto werd deze week door hem op Twitter gepubliceerd.

iPhone 8 in case

Op de foto zien we de nieuwe smartphone in een hoesje. Daarmee lijkt het erop dat de foto die Blass gelekt heeft, afkomstig is van een fabrikant van iPhone-accessoires. De iPhone 8 heeft nagenoeg geen schermranden meer. De foto komt bovendien overeen met het ontwerp dat eerder werd aangetroffen in de broncode van de HomePod-firmware.

We zien op de foto dat de nieuwe smartphone geen home-knop meer heeft. Naar verluidt verdwijnt de Touch ID-knop volledig uit de iPhone 8 en zal deze plaats maken voor een ingebouwde gezichtsscanner. De Touch ID-knop moet plaatsmaken, omdat er geen ruimte meer voor is aan de voorkant van het toestel, en Apple het niet zou zien zitten om de knop naar de achterzijde van het toestel te verplaatsen.

Eerder gingen er al geruchten dat de iPhone 8 een dieptecamera krijgt en bovendien ondersteuning voor infrarood krijgt. Daarmee kan de iPhone 8 ook in donkere omstandigheden ontgrendeld worden. Voorts zou Apple de achterkant van het toestel een camera met een 3D-lasersysteem willen geven, zodat de camera beter scherpstelt, waardoor het toestel ook geschikt is voor augmented reality.

Geruchten iPhone 8 bevestigd?

Over een paar weken zal Apple mogelijk de iPhone 8 samen met de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus introduceren. We weten dan welke geruchten waar zijn en welke niet. Mogelijk duurt het nog even voordat het toestel ook daadwerkelijk te bestellen is. Er gaan geruchten dat het toestel uitgesteld wordt, terwijl andere geruchten spreken van een schaarste bij introductie. Beide geruchten verschijnen ieder jaar, naarmate de lancering van de nieuwe iPhone dichterbij komt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general