‘iPhone 7S wordt iPhone 7 Pro’

‘iPhone 7S wordt iPhone 7 Pro’

De opvolgers van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, gaan mogelijk iPhone 7 Pro en iPhone 7 Pro Plus heten. Dat stelt de analist John Gruber. Tot nu toe werden de toestellen de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus genoemd, maar Gruber stelt dat die toestellen niet zo mogen heten, omdat ze een ander uiterlijk hebben dan hun voorgangers.

Dat schrijft Apple Insider namens blogger John Gruber. De toestellen zouden niet behoren tot de ’S-Familie’.

iPhone 7S heeft ander design

De iPhone 7S heeft een ander design dan de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Er wordt daarmee vooral verwezen naar het feit dat de toestellen een glazen achterkant hebben, in plaats van de metalen achterkant die de toestellen nu hebben. Ook de kleurstellingen zien er iets anders uit. Die informatie is gebaseerd op gelekte foto’s van vermeende iPhone 7S dummy’s. Het is dus niet zeker dat de foto’s echt zijn.

Daarom stelt Gruber dat de toestellen niet tot de S-familie mogen behoren. De S-serie van de iPhone was namelijk altijd een toestel met een aantal kleine wijzigingen. Toch is het nog maar de vraag of Apple de iPhone 7S echt de iPhone 7 Pro zal gaan noemen. De iPhone 6S kreeg een redelijk ander uiterlijk, maar werd toch de iPhone 6S genoemd.

iPhone 7S moet iPhone 7 Pro heten

John Gruber is geen fan van de manier waarop Apple haar toestellen nu een naam geeft. Volgens Gruber hebben sommige S-modellen aanzienlijk grotere updates gekregen en zouden de toestellen een andere naam moeten hebben. Apple zou zelfs helemaal moeten stoppen met het gebruik van de letter S bij opvolgers van originele toestellen. Gruber denkt dat het bedrijf daar mogelijk dit jaar al een begin mee zal maken, omdat de opvolgers van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus een ander design zullen krijgen.

Of Gruber gelijk krijgt, valt nog maar te bezien. Tot nu toe werd het nieuwe toestel van Apple de iPhone 8 genoemd, waarmee de namen voor iPhone 7S en de iPhone 7S Plus logische keuzes lijken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general