‘iPhone 8 uitgesteld tot november’

‘iPhone 8 uitgesteld tot november’

De iPhone 8 wordt mogelijk pas in november aangekondigd of komt pas dan in de winkel te liggen. Opnieuw zouden er problemen zijn met de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Dat stelt de Koreaanse nieuwssite The Investor, op basis van een gelekt rapport.

De vingerafdrukscanner zou tot problemen leiden, waardoor Apple het productieproces tijdelijk zou hebben stopgezet. Daardoor zou de leverdatum in het gedrang komen.

iPhone 8 in productieproblemen

De iPhone 8 zou productieproblemen hebben, zo meldt de Koreaanse nieuwssite The Investor. Een officiële Koreaanse leverancier zou gemeld hebben dat de vingerafdrukscanner voor problemen zorgt. De leverancier wil verder anoniem blijven. Naar verluidt dat Apple de productie van de iPhone 8 hebben stilgelegd, omdat het niet wil lukken een vingerafdruklezer onder het scherm te integreren.

Het bedrijf zou in de tussentijd werken aan een andere oplossing. Eén van de mogelijkheden is de vingerafdruksensor te schrappen en te vervangen met gezichtsherkenning, maar dat zou pas een laatste redmiddel zijn.

Goedkeuring voor LCD iPhones

Apple zou haar goedkeuring nog niet gegeven hebben aan een OLED iPhone 8, waardoor het toestel vertraging op zou lopen. De iPhone 7S en de iPhone 7s Plus zouden wel op schema lopen, omdat Apple de twee LCD-modellen wel al heeft goedgekeurd voor september. Het andere toestel zou tot november zijn uitgesteld.

Het ontwerp van het toestel zou nog niet af zijn en het Koreaanse bedrijf zou wachten met het leveren van onderdelen totdat Apple de knoop heeft doorgehakt. Eerder zou Samsung Display al eerder dit jaar schermen maken, maar kon daar pas in juli mee beginnen. Ook daardoor zou de iPhone 8 worden uitgesteld. Eerder gingen er nog geruchten dat de productie van het nieuwe toestel toch op schema lag.

Geruchten over iPhone 8

De geruchten over het al dan niet uitstellen van de iPhone 8, gaan zo’n drie weken voor introductie alle kanten op. Een aantal bronnen meldt dat het toestel op tijd zal worden aangekondigd en verscheept, terwijl anderen juist een vertraging melden. Ieder jaar verschijnen er geruchten dat de nieuwe iPhone wordt uitgesteld, maar tot nu toe is het ieder jaar goed gekomen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general