‘Design iPhone 8 bevestigd door boekje in de doos’

‘Design iPhone 8 bevestigd door boekje in de doos’

Het ontwerp van de iPhone 8 lijkt bevestigd te zijn door een boekje uit de doos van het toestel. Dat meldt een techreporter uit Letland. De reporter heeft een foto op Twitter gezet waarop het ontwerp van de nieuwe smartphone bevestigd wordt.

De iPhone 8 krijgt een groot scherm en geen homebutton, zo wordt duidelijk uit de boekjes van het toestel. Volgens de Letse techreporter zijn de foto’s afkomstig uit de doos van de iPhone 8.

Boekje verraadt ontwerp van iPhone 8

Op de foto is een bladzijde te zien uit het boekje dat bij de iPhone wordt geleverd. Op deze pagina is te lezen hoe de simkaart-tray af te koppelen is, aan de hand van de ejector die in de doos wordt meegeleverd. De afbeelding is voor alle iPhones hetzelfde. Op dit plaatje is echter een telefoon te zien die tot nu toe nog niet werd afgebeeld: de iPhone 8. We hebben het ontwerp van de iPhone 8 de afgelopen maanden meerdere keren voorbij zien komen, maar nog niet via het boekje van Apple.

Hoeveel waarde we aan de foto van het boekje moeten hechten, is nog niet duidelijk. Toch lijkt het erop dat de Letse techreporter mogelijk een authentieke foto te pakken heeft. De voorkant van de doos hebben we eerder al gezien, de bladzijde uit het boekje is nieuw. Naar mate de introductie van de nieuwe toestellen dichterbij komt, duiken er ook meer geruchten op. Over drie of vier weken zal Apple naar verluidt het nieuwe toestel aankondigen.

Edge-to-edge display iPhone 8

De iPhone 8 krijgt volgens de afbeelding in het boekje een zogenoemd edge-to-edge display. Dat betekent dat de nieuwe smartphone van rand naar rand loopt, waardoor de bezels nog amper te zien zijn. Het gaat hier om alle hoeken. Dit betekent dat ook de bovenkant en onderkant geen bezels meer zullen hebben. Aan de bovenkant is er een kleine uitsparing te zien, waar Apple de sensoren, de luidspreker en de frontcamera wil integreren. De rest van de ruimte beslaat het scherm.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general