‘Alle nieuwe iPhones kunnen draadloos opladen’

‘Alle nieuwe iPhones kunnen draadloos opladen’

Alle nieuwe iPhones die Apple in september zal aankondigen, krijgen de mogelijkheid om draadloos op te laden. Eerdere geruchten meldden dat alleen de iPhone 8 een glazen achterkant zouden krijgen en dus draadloos opladen zou ondersteunen, maar de functie komt ook naar de iPhone 7S en iPhone 7S Plus.

Beide toestellen gaan er hetzelfde uitzien als hun voorgangers, maar zullen beschikken over een glazen achterkant in plaats van een metalen achterkant.

Glazen achterkant voor draadloos opladen

De Duitse website Giga meldt dat de iPhone 7S en iPhone 7S Plus net als de iPhone 8 zullen beschikken over een glazen achterkant. Daardoor is het mogelijk draadloos op te laden door mogelijk van inductieladen. De Duitse site meldt het nieuws op basis van een zelfverklaarde ‘betrouwbare bron’.

De iPhone 7S zal een iets dikkere achterkant krijgen dan zijn voorganger. In andere opzichten worden te toestellen ook iets groter, al scheelt dat hooguit een paar tienden van een millimeter.

iPhone 7S heeft uitstekende camera

De iPhone 7S zal, net als zijn voorgangers, een uitstekende camera aan de achterzijde van het toestel hebben. De camera is ongeveer zo’n 7,92mm dik, waardoor het onderdeel nog 0,71 mm uitsteekt. Bij de iPhone 7 was dat nog 1,08 mm. Het verschil is niet erg groot, maar het toont aan dat Apple nog steeds bezig is ervoor te zorgen dat de camera zo min mogelijk uitsteekt.

We horen momenteel nog maar weinig over de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus. Dat is mogelijk omdat de toestellen niet erg vernieuwend zijn. Zo blijft de thuisknop met Touch ID-sensor gewoon aanwezig. Bovendien krijgt mogelijk alleen de iPhone 8 gezichtsherkenning. Naar alle waarschijnlijkheid presenteert Apple de drie nieuwe toestellen in de eerste of tweede week van september. De iPhone 7S en de iPhone 7S Plus zouden dan eind september in de winkels komen te liggen. De iPhone 8 komen mogelijk een paar weken later in de schappen te liggen, of op hetzelfde moment als de andere toestellen. In dat geval zal er sprake van grote schaarste zijn.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general