Foto’s onderdelen iPhone 7S duiken op

Foto’s onderdelen iPhone 7S duiken op

Er zijn foto’s opgedoken van de opvolgers van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Het gaat om onderdelen van de iPhone 7S (Plus). Op de foto’s zien we het moederbord dat de smartphone aanstuurt, evenals het beeldscherm.

De afgelopen tijd zijn er al veel foto’s verschenen van hoe de revolutionaire iPhone 8 eruit komt te zien. Daardoor blijven geruchten over de evolutionaire iPhone 7S en iPhone 7S Plus achter.

Foto’s moederbord en beeldscherm iPhone 7S

De foto’s laten het moederbord en het beeldscherm van de iPhone 7S zien. De foto van het moederbord komt van Benjamin Geskin, de foto van het moederbord van Slashleaks. Geskin heeft de afgelopen maanden zich bewezen als ervaren lekker, mede door allerlei foto’s van de iPhone 8 de wereld in te helpen. Volgens Geskin krijgt de iPhone 7S net als de nieuwe iPhone 8 een A11-chip.

Fabrikanten zouden al bezig zijn met de productie van de chip. De verwachting is dat de vraag naar de nieuwe iPhones dit jaar aanzienlijk zal zijn.

Op Slashleaks is tegelijkertijd een foto van het beeldscherm van de iPhone 7S uitgelekt. Toch moeten we voorzichtig zijn met deze foto’s. Van de iPhone 8 is bekend dat Apple een overstap naar een OLED-scherm wil maken, maar van de iPhone 7S is dat nog niet bekend. Mogelijk kiest Apple ook bij de iPhone 7S voor een OLED-scherm. Het is op de foto’s niet duidelijk te zien of het hier om een OLED-scherm gaat. Voorlopig is duidelijk dat mogelijk alleen de iPhone 8 een OLED-scherm zal krijgen en de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus het met hetzelfde scherm moeten doen.

iPhone 7S Scherm

Verdwijnt de iPhone 7?

Bovendien is het mogelijk dat Apple ervoor kiest de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus niet meer in het assortiment te houden. Je bent dan aangewezen op de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus. Daarnaast zou Apple naar verluidt de iPhone 8 als topmodel in de markt willen zetten.

Over een paar weken presenteert Apple haar nieuwe iPhones. Dan wordt duidelijk hoe de nieuwe modellen eruitzien en welke specificaties de nieuwe toestellen krijgen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general