Apple herstelt schermen iPhones in Nederland sneller

Apple herstelt schermen iPhones in Nederland sneller

Nederlanders met een kapot iPhone-scherm hoeven voortaan minder lang te wachten tot hun toestel weer gerepareerd is. Een tripje naar de Apple Store is niet langer meer noodzakelijk, want een Apple Premium Reseller heeft de beschikking gekregen over dezelfde machine als die in de Apple Store wordt gebruikt.

Apple heeft de zogenaamde Horizon-machine vandaag in Nederland beschikbaar gesteld. Microfix is de eerste APR in ons land die de schermen sneller kan vervangen.

Nederlandse service provider kan schermen iPhones sneller repareren

Het Nederlandse bedrijf Microfix heeft inmiddels bevestigd dat de zogenaamde Horizon-machine van Apple ook aan hun bedrijf beschikbaar is gesteld. Het reparatiecentrum kan op die manier sneller schermen van iPhones vervangen.

Microfix is voorlopig de eerste en ook de enige in de Benelux die over de officiële machine van Apple beschikt. De Horizon-machine maakt het vervangen van een scherm van de iPhone een stuk gemakkelijker, waardoor de reparaties sneller en nauwkeuriger kunnen worden uitgevoerd. De machine kan namelijk tot op het kleinste detail worden ingesteld en uitgemeten. Daardoor krijgen klanten precies dezelfde reparatie als bij de Apple Store.

Voorheen stond de Horizon-machine enkel in de Apple Store van het bedrijf zelf. Het aantal reparaties neemt daar snel toe, waardoor de Stores de drukte niet meer aankonden. De wachttijd neemt daardoor aanzienlijk toe. Om meer klanten sneller te kunnen helpen, verschaft Apple de machines nu ook aan een aantal APR’s.

Sneller repareren

Het voordeel van de Horizon-machine is dat de iPhone niet meer hoeft worden opgestuurd naar Apple. De iPhone wordt vrijwel meteen gemaakt, afhankelijk van de drukte. Het vervangen van een scherm duurt met de nieuwe machine slechts een kwartier en werkt alleen van de iPhone 6S.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general